Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 14:04

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πρωτάρης, αλλά αήττητος στη Γ’ εθνική!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πρωτάρης, αλλά αήττητος στη Γ’ εθνική!

Χάρη σε ένα “καταιγιστικό” δεκάλεπτο από το 27’ έως το 37’, ο Μιλτιάδης νίκησε την Κυριακή στους Γαργαλιάνους με 3-1 τη Ρόδο και έγραψε ιστορία, καθώς αυτή ήταν η πρώτη νίκη του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Μιλτιάδης που είχε μείνει “άσφαιρος” τις δύο πρώτες αγωνιστικές, με Κόρινθο στον Κορδία και Αιγέα Πλωμαρίου στη Μυτιλήνη, πέτυχε τρία γκολ προχθές με Αθανασόπουλο, Οπόκου, Γιαννόπουλο, υποχρεώνοντας παράλληλα στην πρώτη φετινή ήττα τη Ρόδο.
Οι Νησιώτες μετρούσαν μια νίκη εκτός με τον Απόλλωνα Ευπαλίου και μια ισοπαλία εντός με τον Αστέρα Σταυρού, δίχως μάλιστα να δεχτούν γκολ, αλλά την Κυριακή πήγαν στο ημίχρονο με τρία γκολ στην… πλάτη και το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν στο 88' με πέναλτι του Βουκελάτου.
Ο Μιλτιάδης δέχτηκε το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του στους προηγούμενους αγώνες, αλλά αυτό δεν μειώνει την μεγάλη νίκη του, με την οποία έφθασε στους 5 βαθμούς και φιγουράρει στην 4η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Ο Μιλτιάδης, αν και νεοφώτιστος, είναι μία από τις έξι ομάδες που διατηρούν το αήττητο στον 3ο όμιλο και δείχνει ικανός για την παραμονή.
Τα θετικά αποτελέσματα ανεβάζουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών, που θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα των Μιχάλη Φασουλή και Αλέκου Τσατά, την Κυριακή εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Ευπαλίου, που μετρά δύο ήττες από Ρόδο και Αστέρα Σταυρού και μια νίκη με την ΑΕΡ Αφάντου.