Σάββατο, 06 Δεκέμβριος 2014 09:54

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Να συνεχίσει το σερί νικών θέλει αύριο στη Μαγούλα

Γράφτηκε από τον

Με στόχο να διευρύνει το σερί νικών που έχει το τελευταίο διάστημα και να πάρει το τρίποντο που ενδεχομένως θα την φέρει στην κορυφή, η "Μαύρη Θύελλα" θα πάει αύριο στην Μαγούλα (3 μ.μ.) για να φιλοξενηθεί από τον τοπικό Αστέρα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.


H Kαλαμάτα προέρχεται από την νίκη στο ντέρμπι με τον Παναργειακό, ενώ είχαν προηγηθεί τα διπλά σε Βάρδα και Αχαϊκή. Οι εννέα βαθμοί στα τρία τελευταία ματς την έχουν φέρει σε απόσταση μόλις ενός βαθμού από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Δόξα Νέας Μανωλάδας.
Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι λοιπόν ανεβασμένη και το κλίμα είναι αρκετά αισιόδοξο, παρά τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν και σε αυτό το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, οι Ηλιόπουλος και Ρούσσης είναι τιμωρημένοι, ο Σαλαπάτας τραυματίας ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Τριάντος που λόγω τραυματισμού έχασε τις τελευταίες προπονήσεις. Επιπλέον, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Χαρίτου και Πολυχρόνη που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.
Επικρατέστεροι για την αρχική 11άδα είναι λοιπόν ο Πάππος που θα καθίσει στα γκολπόστ και οι Μαρτίνος, Νιφορόπουλος, Χριστοφιλέας, Σκαρλάτος, Λουμπαρδέας, Σκάρος, Τσάτσος, Καλαντζής, Δημητριάδης ενώ την τελευταία θέση διεκδικούν οι Γεωργακόπουλος και Ζάρκος.
Να να σημειωθεί πως η Η Καλαμάτα θα παίξει με κόσμο και στο ματς της Κυριακής στη Μαγούλα αφού «Bulldogs» διοργανώνουν εκδρομή. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 10.30 το πρωί από το γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο του ΟΣΕ ενώ η τιμή για το πούλμαν θα είναι 10 ευρώ το άτομο.