Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 12:58

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΣΣΑ ΜΕ ΠΤΩΧΟ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ: Στο επίκεντρο το γηπεδικό

Γράφτηκε από τον
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΣΣΑ ΜΕ ΠΤΩΧΟ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ: Στο επίκεντρο το γηπεδικό

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό σχετικά με τα γήπεδα, θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Πρασσάς.


Στη συνάντηση που θα έχει ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της “Μαύρης Θύελλας” με Δήμαρχο και Περιφερειάρχη η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε δύο σημαντικά θέματα για την ομάδα και έχουν να κάνουν με το Δημοτικό στάδιο, αλλά και τη δημιουργία γηπέδου για την ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα, το ένα έχει να κάνει με τις απαραίτητες παρεμβάσεις που απαιτούνται από τον κανονισμό γηπέδων της ΕΠΟ, ώστε να έχει τη δυνατότητα η Καλαμάτα την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε περίπτωση που ανέβει στη Σούπερ Λιγκ να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Στάδιο της πόλης για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Ηδη οι μελέτης για το θέμα αυτό με τις παρεμβάσεις στο στάδιο είναι σε εξέλιξη.
Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με την κατασκευή σύγχρονου γηπέδου για την ομάδα της Καλαμάτας. Οι δύο παραπάνω συναντήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.
Αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς βρίσκεται στην Αθήνα για να διευθετήσει διάφορες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Εργασίες στο χλοοτάπητα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναζωογόνησης στο χλοοτάπητα του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας. Η Καλαμάτα για δύο εβδομάδες σύμφωνα με το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, θα δώσει τον επόμενο επίσημο αγώνα της με αντίπαλο την Παναχαϊκή το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου. Ετσι στο πλαίσιο προγραμματισμένης συντήρησης του αγωνιστικού χώρου έχουν προχωρήσει οι εργασίες για την αναζωογόνηση του χλοοτάπητα. Παράλληλα θα γίνει κούρεμα και θα τοποθετηθεί και λίπασμα. Αυτές οι εργασίες θα διαρκέσουν 20 ημέρες και έτσι το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.