Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 14:03

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ19: Δυνατό τεστ σήμερα με Ολυμπιακό

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ19: Δυνατό τεστ σήμερα με Ολυμπιακό

Το πιο δυνατό φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει σήμερα στις 6 το απόγευμα η ομάδα Κ19 της Καλαμάτας.


Συγκεκριμένα η Καλαματιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ρέντη, την Κ19 του Ολυμπιακού στο 5ο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας.
Τα προηγούμενα φιλικά έγιναν εντός νομού με τον Α.Ο. Πατίστα και τον Εθνικό Μελιγαλά, όπου έπαιξε με την κάθε ομάδα από δύο φορές.
Η Κ19 προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από τους παίκτες, το επίπεδο ετοιμότητας τους, αλλά και αν μπορούν να εφαρμόσουν στον αγωνιστικό χώρο τα συστήματα, αλλά και όσα μαθαίνουν στη διάρκεια των προπονήσεων.
Νωρίτερα σήμερα, στις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ 2 η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ19. Η έναρξη των αγώνων έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου.
* Η κεντρική φωτογραφία είναι από το περσινό εντός έδρας παιχνίδι της Καλαμάτας με την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα Κ19.

Εργομετρικές εξετάσεις

Την περασμένη Παρασκευή 4 του μήνα, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων) εργομετρική αξιολόγηση για τους παίκτες της Κ19 της Καλαμάτας. Η αξιολόγηση έγινε υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου της ΠΑΕ Καλαμάτα Στέλιου Ηλιόπουλου, και του γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Αλεξανδρόπουλου. Οι νεαροί αθλητές υποβλήθηκαν σε μετρήσεις, προκειμένου να αξιολογηθεί η φυσική τους κατάσταση πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.