Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 10:00

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Να επιστρέψει στις νίκες την Κυριακή με ΑΕΚ Β’

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Να επιστρέψει στις νίκες την Κυριακή με ΑΕΚ Β’

Το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι της στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, θα δώσει την Κυριακή η Καλαμάτα.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει στις 12 το μεσημέρι στο “Σεραφείδειο” την ΑΕΚ Β’, στο ματς με το οποίο ανοίγει η “αυλαία” της 4ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο της Super League 2. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, που είχε δείξει και την νικηφόρα πρεμιέρα της “Μαύρης Θύελλας” στα Χανιά.

Ενδιάμεσα η Καλαμάτα νίκησε στο Δημοτικό Στάδιο τον Παναργειακό και την περασμένη Κυριακή μοιράστηκε τους βαθμούς με το Αιγάλεω και έτσι συνεχίζει μεν στο ρετιρέ, αλλά με συγκάτοικους Κηφισιά και Πανιώνιο, που έχουν επίσης δύσκολες αποστολές αυτή την αγωνιστική.

Η Κηφισιά παίζει στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, ενώ ο Πανιώνιος φιλοξενεί το Αιγάλεω που είναι αήττητο σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Για την Καλαμάτα, το διπλό είναι μονόδρομος, μετά την απώλεια βαθμών στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”, προκειμένου να μείνει στην κορυφή.

Η μεσσηνιακή ομάδα θέλει να ξορκίσει αύριο τον κακό της “δαίμονα”, καθώς κόντρα στην ΑΕΚ Β’ όχι μόνο αγνοεί τη νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος (2 ισοπαλίες και 2 ήττες), αλλά δεν έχει καν σκοράρει!

Στα Σπάτα μετρά μία ήττα με 1-0 και μια ισοπαλία δίχως τέρματα, ενώ εντός έδρας έχει μια ισοπαλία (0-0 στη Μεσσήνη) και μια ήττα (0-1) στο Δημοτικό Στάδιο. Η ΑΕΚ Β’ δείχνει στο ξεκίνημα να έχει θέματα στα μετόπισθεν, αλλά επιθετικά βρίσκει τρόπο να σκοράρει.

Να σημειωθεί ότι με απόφαση της SL2, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη των αγώνων στη μνήμη του Τζόρτζ Μπάλντοκ, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο:

Κυριακή

ΑΕΚ Β’ – Καλαμάτα (12:00 / ΣΚΑΪ)

Χανιά – Παναργειακός (15:00)

Ηλιούπολη – Aστέρας Τρίπολης Β’ (15:00)

Παναχαϊκή – Κηφισιά (16:00 / Hybrid ΣΚΑΪ)

Δευτέρα

Πανιώνιος Αιγάλεω (16:30 / monobala.gr)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 3 αγώνες)

1. Κηφισιά 6-2 7

-. Πανιώνιος 3-0 7

-. Καλαμάτα 5-3 7

4. Αιγάλεω 4-2 5

5. Ηλιούπολη 5-6 4

-. ΑΕΚ Β’ 5-6 4

7. Παναχαϊκή 2-3 3

8. Αστέρας Τρίπολης Β’ 1-2 2

9. Χανιά 2-4 1

10. Παναργειακός 1-6 0