Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 13:50

ΑΕΚ Β' - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-2: Δεν κατάφερε να «ξορκίσει» τον κακό της δαίμονα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ Β' - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-2: Δεν κατάφερε να «ξορκίσει» τον κακό της δαίμονα (βίντεο)

Την δεύτερη βαθμολογική απώλεια στον β' ομίλο της Super League 2 υπέστη η Καλαμάτα, καθώς αναδείχθηκε 2-2 με την ΑΕΚ Β' στο «Σεραφείδειο».

Η «Μαύρη Θύελλα» πλήρωσε το... μουδιασμένο ξεκίνημα και για δεύτερο σερί παιχνίδι επί αθηναϊκού εδάφους δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη, ωστόσο διατηρήθηκε στην κορυφή με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η ΑΕΚ Β' πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο παιχνίδι, σκοράροντας δύο φορές μέχρι το 5ο λεπτό, με τα γκολ των Κοντονίκου (3') και Σόσα (5'). Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου συνήλθαν από το «σοκ» και αρχικά στο 30' μείωσαν σε 2-1 με τον Μπαράλες, ενώ στο 39' ήταν η σειρά του Παμλίδη να χριστεί σκόρερ, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

ΑΕΚ Β' (Κούστας): Θεοχάρης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας (69′ Λεφράνκ), Ρουκουνάκης, Κολιμάτσης, Γκολφίνος, Σόσα, Κοντονίκος (46′ Κανελλόπουλος), Θεοδωρίδης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Ουές), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος, Μορέιρα, Ριένστρα (60′ Ξενιτίδης), Γρίβας, Παμλίδης (75′ Φρίμπονγκ), Μπαράλες.

Περισσότερα στο αυριανό φύλλο της «Ε»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΤΟΠΙΚΟ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (12/10)