Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 14:19

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρώτη προπόνηση σήμερα για την Κ16

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρώτη προπόνηση σήμερα για την Κ16

Μετά τις δύο πρώτες προπονήσεις της α' φάσης προεπιλογής της μικτής Κ14 τις δύο προηγούμενες ημέρες σειρά παίρνει σήμερα το πρώτο γκρουπ της μικτής Κ16.

Στην προπόνηση που θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του Αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στην Κορδία, έχουν κληθεί να δώσουν τους παρών ποδοσφαιριστές από τις ομάδες Ηρακλή Καλαμάτας, ΑΕΚ Καλαμάτας, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, Θύελλα Παραλίας, Πράσινα Πουλιά, Αίαντα Καλαμάτας, Αναγέννηση Παραλίας, Μεσσηνιακό, Ίκαρο Καλαμάτας, Α.Ο. Πατίστα, Α.Ο. Λαιίκων, Δόξα Καλαμάτας Κεραυνό Καλαμάτας, Α.Ε. Μάνης.
Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2.45 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 4.45 το απόγευμα.

Εγινε η α' φάση προεπιλογής για την Κ14

Με την προπόνηση του πρώτου γκρουπ της Κ14 ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα και επίσημα η λειτουργία των μικρών ομάδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας για τη νέα χρονιά 2024-2025.
Στην πρώτη συγκέντρωση, στο αθλητικό κέντρο της Ενωσης, έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, που είναι και υπεύθυνος των μικτών ομάδων. Μάλιστα, στο καλωσόρισμα προς τους νεαρούς παίχτες που εύχονται να έχουν μια καλή χρονιά τόσο με το σχολείο αλλά και τη μικτή ομάδα και να έχουν την υγεία τους.


Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν στις εκδηλώσεις του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ ο Ενωσιακός προπονητής Θανάσης Τσούκλερης με τον συνεργάτη του Γιώργου Πατρίκη και το νέο μέλος στο προπονητικό επιτελείο των μικροκέντρων, ο Βασίλης Κλιάφας προπονητής τερματοφυλάκων. Στην προχθεσινή πρώτη συγκέντρωση έδωσαν το παρών 35 παιδιά, ενώ χθες σύμφωνα με το πρόγραμμα έγινε προπόνηση του δεύτερου γκρουπ της Κ 14, όπου παραβρέθηκαν περισσότερα παιδιά. Ο παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά και έδωσε τις ευχές τους για υγεία και καλή πρόοδο στο σχολείο, αλλά και με τη μικτή ομάδα, καθώς και ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των μικτών Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.

Δευτέρα στα Φιλιατρά

Η Β' φάση της προεπιλογής έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 21 του μήνα στο νέο γήπεδο Φιλιατρών.
Στην προπόνηση θα γίνει επιλογή ποδοσφαιριστών και για τα δύο τμήματα των μικτών Κ14 και Κ16.
Στην παραπάνω προπόνηση θα κληθούν να συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές από τις ομάδες της περιοχής.