Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 15:50

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΗΝ “Ε”: “Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω”

Γράφτηκε από τον
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΗΝ “Ε”: “Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω”

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ η Εράνη μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής.


Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει χαρά και ικανοποίηση για το θετικό ξεκίνημα, με το αήττητο σερί, 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αλλά όλοι κρατούν χαμηλούς τόνους, αφού για να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση για τη φετινή ποδοσφαιρική είναι ακόμη νωρίς.
Η ομάδα κτίστηκε με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο και την επιστροφή μετά από ένα χρόνο στη Γ’ εθνική. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέγει για να συμβάλει σε αυτό το εγχείρημα ο προπονητής Βαγγέλης Στουρνάρας και σε συνεργασία μαζί του κτίστηκε σχεδόν από την αρχή η ομάδα.
Ο έμπειρος τεχνικός σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δέχτηκε με χαρά να μιλήσει για την έως τώρα πορεία της ομάδας, για τον στόχο της ανόδου και να μεταφέρει την άποψη του για την εικόνα που έχει σχηματίσει από τις ομάδες της κατηγορίας.
Αρχικά μιλώντας για το στόχο της ανόδου, μας είπε: “Από την πρώτη ημέρα που ήρθα, η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και μαζί έχουμε βάλει στόχο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους παράγοντες που είναι κοντά και μας στηρίζουν. Επίσης είναι σημαντικό ότι πρώτα απ’ όλα βάζουν την αγάπη και το μεράκι για την ομάδα”.


Συνεχίζοντας ο προπονητής της Εράνης αναφέρθηκε στο θετικό έως τώρα ξεκίνημα της ομάδας, που την έχει φέρει επικεφαλής της βαθμολογίας.
“Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε πετύχει το 3 στα 3, αλλά δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω ούτε μία ημέρα,    γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και η αρχή γίνεται την Κυριακή με τον Ακρίτα Κορώνης εντός έδρας”, δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: “Εμείς κοιτάμε στο αγωνιστικό κομμάτι μόνο μπροστά την εξέλιξη μας σαν ομάδα. Μια εξέλιξη που θα έρθει μέσα από τη διόρθωση των λαθών που εντοπίζουμε σε κάθε ματς”.
Για τις εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, σημείωσε τα ακόλουθα: “Παρακολουθώντας πάρα πολλά παιχνίδια, είτε από το διαδίκτυο, είτε στα γήπεδα που πηγαίνω, θεωρώ ότι είναι άκρως ανταγωνιστικό με πάρα πολλές δύσκολες ομάδες ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποια ομάδα συγκεκριμένα ότι την ξεχωρίζω από τις άλλες. Κάνοντας ένα γενικό σχόλιο θα αναφέρω ότι υπερβολικά έμπειρη ομάδα είναι ο Πανθουριακός και ξεχωρίζω αυτή τη στιγμή τη Μεθώνη και τον Τέλλο Αγρα, ομάδες που τις είδα ως αντίπαλος, καθώς τις αντιμετωπίσαμε την πρώτη στο προχθεσινό ματς του πρωταθλήματος και την δεύτερη στον αγώνα του κυπέλλου. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ο Ακρίτας Κορώνης, η Α.Ε. Μάνης και ο Πάμισος είναι άκρως ανταγωνιστικές ομάδες”.

Ξεκίνησε προετοιμασία για Κορώνη

Επόμενος αντίπαλος της Εράνης στο πρωτάθλημα είναι ο Ακρίτας Κορώνης τον οποίο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την προσεχή Κυριακή. Η προετοιμασία ξεκίνησε προχθές με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων, εκτός του Κώστα Παναγόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ωμοπλάτη και συγκεκριμένα στην κλείδα και για το λόγω αυτό χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση. Στην ομάδα περιμένουν τα αποτελέσματα για να δουν αν είναι σοβαρός ή όχι ο τραυματισμός.