Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 16:11

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με τον αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με τον αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά

Το καθιερωμένο αγιασμό για να κυλήσει ομαλά η φετινή αγωνιστική χρονιά 2024-2025 πραγματοποίησε την Κυριακή η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Εθνικός Καλαμάτας.


Η τελετή του αγιασμού έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων) και έδωσαν το παρών και τα τμήματα της νεοσύστατης ακαδημίας του Εθνικού Καλαμάτας που απαρτίζεται από κορίτσια και αγόρια.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Αννα Καλογεροπούλου, ο πρόεδρος της Διοκλής Α.Ε. Κώστας Παπαδάκης, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ενόψει της νέας χρονιάς για το γυναικείο τμήμα και την ακαδημία.


Ο πρόεδρος του Εθνικού Καλαμάτας Γιάννης Καζάκης και ο προπονητής Γιώργος Γαϊτάνης υποδέχτηκαν στο γήπεδο τους επίσης προσκεκλημένους, τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος, καθώς επίσης τις υπεύθυνες της ακαδημίας Σταυρούλα Ασημακοπούλου, Σταυρούλα Δικαιουλάκου, τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Ασημακόπουλο, τον προπονητή της ακαδημίας Παντελή Μάλαμα και τα παιδιά της ακαδημίας κορίτσια και αγόρια.


Να σημειωθεί ότι το παρών έδωσαν 18 αθλήτριες από τη γυναικεία ομάδα και περίπου 30 νεαρά άτομα ηλικίας 4 έως και 12 ετών που στελεχώνουν τα τμήματα της ακαδημίας.