Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 21:04

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Το πρόγραμμα των προπονήσεων της ερχόμενης εβδομάδας

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Το πρόγραμμα των προπονήσεων της ερχόμενης εβδομάδας

Την εβδομάδα που έρχεται θα συνεχιστεί η προεπιλογή των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΜ.


Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου οι Ενωσιακοί προπονητές Θανάσης Τσούκλερης, Γιώργος Πατρίκης και Βασίλης Κλιάφας θα μεταβούν στα Φιλιατρά ώστε να κάνουν προεπιλογή ποδοσφαιριστών που είναι γεννημένοι 2009-2010 και 2011-2012 από τις ομάδες Εράνη Φιλιατρών, Τέλλος Αγρας, ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσα, Τσικλητήρας Πύλου 2024, ΑΟ Κυπαρισσίας, ΠΑΟ Καλού Νερού, ΑΟ Μεθώνης, ΑΟ Μιλτιάδης, ΠΑΟ Καλλιθέας, Διαγόρας Κοπανακίου, ΑΟ Στενωσιάς, Παπαφλέσσας Χώρας, Νίκη Πλάτης, ΑΟ Φοινικούντας, Κυπάρισσος Τριφυλίας, Εράνη Φιλιατρών Β’, Παπαφλέσσας Χώρας Β’, για τη στελέχωση των μικτών Κ14 και Κ16.


Η προεπιλογή για την Κ14 έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 2.45 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 4.30 το απόγευμα. Αμέσως μετά θα γίνει η προεπιλογή για την Κ16, η οποία θα τελειώσει στις 6 το απόγευμα. Οι δύο παραπάνω προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο νέο γήπεδο Φιλιατρών.

Μικτή Κ16 προπόνηση το Β γκρουπ

Την επόμενη ημέρα Τρίτη 22 του μήνα θα γίνει η προεπιλογή με το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών που είναι γεννημένοι το 2009-2010 και αφορά στην στελέχωση της ομάδας Κ16.
Στην προπόνηση έχουν κληθεί ποδοσφαιριστές από τις ομάδες ΑΣ Πανθουριακός, Πάμισος Μεσσήνης, Απόλλων Πεταλιδίου, ΑΕ Λογγάς, Ακαδημία Παμίσου, Αστέρας Βαλύρας, ΑΟ Σπερχογείας, Ολυμπιακός Ανάληψης, ΑΕ Αβίας, Αστέρας Αρφαρών, Νέος Αρις, Παναθηναϊκός Καλαμάτας, ΑΣ Δαναός, Ατρόμητος Πλατύ, Ακρίτας Κορώνης, Θύελλα Χαρακοπιού, Εθνικός Μελιγαλά, Θύελλα Μερόπης, ΠΑΟ Καλαμίου, ΠΑΣ Ράχη, ΑΕΠΣ Αρις Καλαμάτας, ΑΟ Φυτειάς, ΑΟ Διαβολιτσίου, ΑΟ Ομόνοια, ΑΟ Δωρίου, Τιτάνες, ΑΣ Βέργα 1826.
Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ και θα ξεκινήσει στις 2.45 το απόγευμα.

Εγινε την Τετάρτη η προπόνηση της Κ16

Η πρώτη προπόνηση προεπιλογή για τη στελέχωση της ομάδας Κ16 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.
Στην πρώτη συγκέντρωση της Κ16 έδωσε το παρών ο Πέτρος Αλάμαρας εκ των υπευθύνων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ και πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, ο οποίος στο καλωσόρισμα τους προς τους νεαρούς αθλητές, τους ευχήθηκε να έχουν καλή χρονιά με υγεία να έχουν καλή πρόοδο στις σχολικές τους υποχρεώσεις, να έχουν καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, να ακούν τους προπονητές τους και να βοηθήσουν ώστε η μικτή να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο πρωτάθλημα Κ16 γιατί η Μεσσηνία διαχρονικά έχει αρκετή καλή παρουσία σε αυτή τη διοργάνωση.
Οι ενωσιακοί προπονητές Θανάσης Τσούκλερης, Γιώργος Πατρίκης και Βασίλης Κλιάφας είχαν στη διάθεση τους στη διάρκεια της προπόνησης περισσότερους από 30 παίκτες από τις ομάδες της Καλαμάτας.