Κυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 21:45

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο...», τόνισε ο Κουρμπανάς - δηλώσεις Καλαντζή, Δημητριάδη, Πάππου και Χριστοφιλέα

Γράφτηκε από τον

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της Καλαμάτας στη Μαγούλα ο Νίκος Κουρμπανάς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρηση, υποστηρίζοντας παράλληλα πως κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία, κάτι που βρήκε σύμφωνους και αρκετούς ποδοσφαιριστές.


Ο τεχνικός της Καλαμάτας, μετά το τέλος του ματς, επισήμανε: «Ηταν μια σημαντική νίκη σε ένα κακό γήπεδο και απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο που έπαιζε πάρα πολύ κλειστά στην άμυνα, ιδιαίτερα μέχρι την αποβολή. Για εμάς τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν μείναμε με δέκα παίκτες αλλά καταφέραμε και σκοράραμε και κατόπιν σχετικά εύκολα κρατήσαμε τη νίκη, μέσα από την προσπάθεια να αναπληρωθεί το αριθμητικό μειονέκτημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη. Προχωράμε, το πρωτάθλημα θέλει μεγάλη προσπάθεια και αυτό που αναδεικνύεται από την αναμέτρηση είναι πως άπαντες πρέπει να καταλάβουν πως όλα τα ματς έχουν την δική τους δυσκολία, τίποτε δεν είναι εύκολο. Ιδιαίτερα μάλιστα όσο θα προχωράμε στο πρωτάθλημα όπου ο καθένας θα έχει συγκεκριμένους στόχους».
Ο Πέτρος Δημητριάδης ο οποίος έφτασε τα τρία τέρματα στην 6η του συμμετοχή, είπε μετά το τέλος του ματς: «Ηταν δύσκολο παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δεν πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε, ενδεχομένως να υποτιμήσαμε το παιχνίδι και τον αντίπαλο το οποίο δυσκόλεψε πάρα πολύ για εμάς στην κόκκινη κάρτα. Στην συνέχεια του αγώνα όμως δείξαμε με την παρουσία μας γιατί είμαστε από τα φαβορί για την άνοδο. Καταφέραμε να σκοράρουμε και κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Τώρα τελείωσε αυτό, πάμε για τα επόμενα. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, είτε παίζεις με τον πρωτοπόρο είτε με τον τελευταίο. Κάθε ομάδα δίνει τον δικό της αγώνα. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνεις όλα».
Ο «κάπταιν» της Καλαμάτας Χρήστος Καλαντζής, είπε από την πλευρά του: «Ηταν πολύ σημαντική νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες με ένα βαρύ και μικρό σε διαστάσεις αγωνιστικό χώρο, συνθήκες που ευνοούσαν τους αντιπάλους μας οι οποίοι μέχρι την αποβολή έπαιζαν αμυντικά. Δυστυχώς μείναμε με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς και η προσπάθειά μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είμαστε αυτοί που έπρεπε, καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που κάναμε, πετύχαμε το γκολ και πήραμε τη σπουδαία νίκη». Μιλώντας για την συνέχεια, ο έμπειρος επιθετικός τόνισε: «Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν ξεχωρίσει αλλά βλέπουμε πως και ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στην βαθμολογία όπως ο σημερινός μας αντίπαλος είναι υπολογίσιμες, ιδιαίτερα μάλιστα μέσα στην έδρα τους. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή με νίκες. Δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε τίποτε άλλο. Εφόσον θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βγούμε πρώτοι».
Ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας Παναγιώτης Πάππος ο οποίος δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε στο ματς, είπε για το νέο τρίποντο: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι επρόκειτο για δύσκολο ματς που έγινε ακόμη δυσκολότερο από την στιγμή που αναγκαστήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα να παίξουμε με δέκα παίκτες. Στο ημίχρονο είπαμε ότι μπορούμε να βάλουμε ένα γκολ και να φύγουμε νικητές όπως και έγινε. Ήταν μια σκληρή έδρα όπου ο αντίπαλος έπαιζε στο μισό γήπεδο και πίσω. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί τίποτε άλλο. Τώρα υπάρχει ένα ματς με την Μανωλάδα για το κύπελλο όπου και εκεί θέλουμε τη νίκη ώστε να έχει και σε αυτό τον θεσμό συνέχεια η πορεία μας. Θα γνωρίσουμε τον αντίπαλο και για το ματς του πρωταθλήματος με την ίδια ομάδα που ακολουθεί την άλλη Κυριακή. Είμαστε καταδικασμένοι να νικάμε σε κάθε ματς».
Ο Τάσος Χριστοφιλέας ο οποίος στην Μαγούλα ξεπέρασε τα 800 λεπτά συμμετοχής στα ματς του πρωταθλήματος, είπε: «Σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς. Χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».