Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 12:41

Οι δηλώσεις Αναστόπουλου και το εξώδικο σε δημοσιογράφο!

Γράφτηκε από τον
Οι δηλώσεις Αναστόπουλου και το εξώδικο σε δημοσιογράφο!

Για σημαντική νίκη έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος, λέγοντας ότι η Καλαμάτα πέρυσι είχε καταστροφική συγκομιδή στο γήπεδο της, χάνοντας 10 βαθμούς και συνολικά 25.

"Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, που είναι η δύναμη μας. Η κατηγορία θα κριθεί στα πλέι οφ. Σε κάθε ματς πρέπει να έχουμε την εικόνα του β' μέρους, όπου κερδίσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, δεν απειληθήκαμε και βάλαμε τα πόδια μας στη... φωτιά.
Το 1-0 είναι φτωχό, δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο,να έχουμε υπομονή, επιμονή και δουλειά", σημείωσε ο τεχνικό της Καλαμάτας, ενώ σε ερώτηση για το πότε η ομάδα θα αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της είπε: " Παιχνίδι με παιχνίδι και σε βάθος χρόνου, αυτό θα έρθει. Τώρα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την Ηλιούπολη, γιατί όλες οι ομάδες παίζουν στο 101% με εμάς".
Για το αν ο τίτλος θα είναι κούρσα για τρεις (Πανιώνιος, Κηφισιά, Καλαμάτα) απάντησε: "Από ότι δείχνει, αυτές οι ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο. Αν ήμασταν αυτοί που πρέπει να είμαστε, δεν θα έχουμε θέμα. Φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό. Φυσικά σαν φίλαθλος θέλω η ομάδα μου να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Αν ήταν να διαλέξω όμως, θα διάλεγα τους βαθμούς. Στα δύο πρώτα παιχνίδια με Χανιά, Παναργειακό, παίξαμε την μπάλα αυτοί που θέλουμε να βλέπει ο κόσμος και είχαμε και δύο παιχνίδια που δεν παίξαμε".
Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, αλλά στάθηκε στη διαιτησία, λέγοντας ότι ο ρέφερι δεν έδωσε ένα καθαρό πέναλτι, σημειώνοντας ότι ο παίκτης του έχει σχίσιμο στο πόδι από το μαρκάρισμα του Μπακαγιόκο σε αυτή τη φάση. Τόνισε ότι με την εμφάνιση της η Παναχαϊκή έδειξε ότι δεν αξίζει να έχει μόνο τρεις βαθμούς και ότι χρειάζεται δουλειά.

Εξώδικο σε δημοσιογράφο

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Αναστόπουλος δέχτηκε ερώτηση για εξώδικο που έχει στείλει σε δημοσιογράφο, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει. Ο προπονητής της Καλαμάτας ανέφερε ότι την υπόθεση έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας και πως θα πάει στα δικαστήρια τον δημοσιογράφο, για να αποδείξει με ποιον τρόπο τρώει τα λεφτά του Πρασσά, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Συγκεκριμένα ο κ. Αναστόπουλος ανέφερε: "Tην υπόθεση αυτή έχει αναλάβει ο κ. Κούγιας. Θα καταθέσει μήνυση, αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα. O συγκεκριμένος δημοσιογράφος, σέβομαι τη δουλειά του, αλλά δεν έχει να κάνει με κριτική. Εχει να κάνει επί προσωπικού.
Θα απαγορεύεται να πιάνει το όνομά μου στο στόμα του, όπως και θα του κάνω και καταγγελία στον ΠΣΑΤ. Από εσάς όλους έχω πάρει ποτέ κάποιον τηλέφωνο να του πω γιατί με κριτίκαρε;
Αλλο η κριτική και άλλο να λες ότι τρώω τα λεφτά του Πρασσά. Τα λεφτά του Πρασσά, θα έρθει στο δικαστήριο, να αποδείξει τον τρόπο που τα τρώω και πως τα τρώω. Εγώ δεν είμαι παιδάκι. Σέβομαι τους δημοσιογράφους, τους εκτιμώ ότι κάνουν μια δουλειά, αλλά από εκεί και πέρα, όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μειώσει την προσωπικότητα μου", τόνισε μεταξύ άλλων.