Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 17:01

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0: Δεύτερη εντός έδρας νίκη

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0: Δεύτερη εντός έδρας νίκη

Τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες η Θύελλα Χαρακοπιού, επικρατώντας με 3-0 του Ηρακλή Καλαμάτας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν νωρίς κεφάλι στο σκορ και να προσπάθησαν όχι μόνο να το διατηρήσουν, αλλά κοίταξαν και να το διευρύνουν ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο μέρος δέχτηκαν πίεση από τον Ηρακλή που ανέβασε απόδοση και επιδίωξε να φτάσει στην ισοφάριση και να κυνηγήσει ακόμη και τη νίκη. Εκεί που πίεζε έγινε μια φάση , από την οποία προήλθε το 2ο γκολ των γηπεδούχων και μετά η προσπάθεια του να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα έγινε πιο δύσκολη. Ηταν στο 70’ όταν ο Χριστόπουλος προσπάθησε να διεκδικήσει την μπάλα από αντίπαλο του, όμως έπεσε πάνω του ο διαιτητής Τσαμούρης χωρίς να το θέλει, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Ρουμελιώτης, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Γεωργουλάκο και σκόραρε κάνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να σταματήσει η φάση, όμως ο διαιτητής δεν διαπίστωσε κάτι το μεμπτό, άφησε να εξελιχθεί το ματς και έτσι έφτασε στο δεύτερο γκολ η Θύελλα.
Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 78’ ύστερα από συνδυασμό Δουρούμη με Ρουμελιώτη, αυτός έκανε την ασίστ στον Βασιλογιαννακόπουλο, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Γεωργουλάκο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μπαχράμης, Ορφανός, Γουρνάς, Γιαννακόπουλος, Κουτσολίας (60’ λ.τρ. Ψυχογιάννης), Πιτσιλής, Δουρούμης, Βασιλογιαννακόπουλος, Δέμπι, Σαλάπι (75’ Τομαράς), Ρουμελιώτης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Τζάννες (Ν. Παντελόπουλος), Ηλιόπουλος, Σκιάς, Παπαδέας, Βλαχάκης (80’ λ.τρ. Κορδώνης), Κωνσταντόπουλος, Χριστόπουλος, Λύρας, Βαϊτσης (46’ Παναγέας), Μούρτο (75’ Μέλλιος).