Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 12:33

SUPER LEAGUE 2: Κούρσα για τρεις ο τίτλος στον β’ όμιλο

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2: Κούρσα για τρεις ο τίτλος στον β’ όμιλο

Αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στην κορυφή του β' ομίλου της Super League 2, καθώς Κηφισιά, Πανιώνιος και Καλαμάτα εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους στην 5η αγωνιστική και κέρδισαν Ηλιούπολη, ΑΕΚ Β' και Παναχαϊκή, αντίστοιχα.


Οι δύο αθηναϊκές ομάδες συγκατοικούν στο ρετιρέ, έχοντας μετά από 13 βαθμούς και ακολουθεί η "Μαύρη Θύελλα" με 11 βαθμούς.
Η Καλαμάτα μετρά τρεις νίκες με Χανιά, Παναργειακό, Παναχαϊκή και δύο ισοπαλίες με Αιγάλεω και ΑΕΚ Β', ενώ οι πρωτοπόροι έχουν μια νίκη περισσότερη (4) και μία ισοπαλία. Η Κηφισιά δεν έχει κερδίσει μόνο το Αιγάλεω και ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα της Αστέρας Τρίπολης Β'. Και οι τρεις διατηρούν το αήττητο και δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος του τίτλου, που θα κριθεί στο πλέι οφ, εκεί όπου θα λάβουν μέρος οι ομάδες που θα τερματίσουν από την πρώτη έως την 5η θέση της βαθμολογίας.
Η κανονική σεζόν έχει μόνο 18 αγωνιστικές και ήδη έχουμε φθάσει στα… μισά του πρώτου γύρου, με την Καλαμάτα να έχει να παίξει ακόμα με Ηλιούπολη, Κηφισιά, Αστέρα Τρίπολης Β' και Πανιώνιο.
Τα δύο δηλαδή από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, είναι με τους ανταγωνιστές της για τον τίτλο, αμφότερα εντός έδρας, ενώ υπάρχει η 8η αγωνιστική και η Κηφισιά – Πανιώνιος. Τρία παιχνίδια όπου το αποτέλεσμα έχει διπλή αξία.
Η “Μαύρη Θύελλα” με το -2, δεν έχει περιθώρια για απώλειες στα θεωρητικά βατά ματς σε Ηλιούπολη και Τρίπολη.
Η αθηναϊκή ομάδα έχει 7 βαθμούς, ενώ οι μικροί του Αστέρα αγνοούν ακόμα τη νίκη (2 βαθμοί) και βρίσκονται στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από τα Χανιά. Οι Κρητικοί δείχνουν μέχρι στιγμής ο πιο αδύναμος… κρίκος, παρότι πέρυσι διεκδίκησαν τον τίτλο, ενώ ο νεοφώτιστος Παναργειακός μετά από τρεις ήττες, έκανε δύο σερί διπλά σε Χανιά και Αστέρα. Ο στόχος βέβαια είναι η παραμονή.
Η Παναχαϊκή, αν και έχει υψηλές βλέψεις, μετρά τέσσερις ήττες στο ξεκίνημα και είναι στο -10 από την κορυφή, ενώ το Αιγάλεω είναι υπολογιζόμενος αντίπαλος, όχι όμως για άνοδο. Η Κοντολογίς η Καλαμάτα έχει να ανταγωνιστεί την Κηφισιά, που είχε στερήσει τον τίτλο πρόπερσι και τον Πανιώνιο, που επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες με φιλοδοξίες.

Ζωντανά όλα τα ματς!

Η Super League 2 χθες ζωντανά το πρόγραμμα των αγώνων της 6ης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους και το αξιοσημείωτο είναι, ότι όλοι θα μεταδοθούν από τον ΣΚΑΪ, τον ΣΚΑΪ Hybrid και το monobala.gr. Η Καλαμάτα αγωνίζεται την Κυριακή στις 3 μεσημέρι, με αντίπαλο την Ηλιούπολη, σε ματς που έχει τηλεοπτική μετάδοση από το ΣΚΑΪ Hybrid. Η «αυλαία» στον β' όμιλο ανοίγει το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι στην Κηφισιά (Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης Β'), ενώ μια ώρα αργότερα θα παίξουν στην Πάτρα η Παναχαϊκή με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο

Παναχαϊκή – Πανιώνιος (15:00 / ΣΚΑΪ)
Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης B' (14:00 / monobala.gr / Μονοκάμερο)

Κυριακή

Χανιά – ΑΕΚ Β' (13:00, monobala.gr/Μονοκάμερο)
Ηλιούπολη – Καλαμάτα (15:00 / Hybrid ΣΚΑΪ)
Παναργειακός – Αιγάλεω (15:00/ monobala.gr/Μονοκάμερο)