Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 14:26

SUPER LEAGUE 2 – Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Απίθανο και «αγγλικό» 3-3 στο θεσσαλικό ντέρμπι Νίκη Βόλου- ΑΕΛ

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2 – Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Απίθανο και «αγγλικό» 3-3 στο θεσσαλικό ντέρμπι Νίκη Βόλου- ΑΕΛ

Γκολ και θέαμα προσέφεραν η Νίκη Βόλου και η ΑΕΛ στο «Πανθεσσαλικό», σε ένα καταπληκτικό, θεσσαλικό ντέρμπι γεμάτο ανατροπές, ένταση, διαμαρτυρίες και αψιμαχίες, το οποίο «σφραγίστηκε» με το «αγγλικό» 3-3 και κράτησε τους φίλους των δύο ομάδων με... κομμένη την ανάσα ως το φινάλε.


Η πρωτοπόρος του Α' Ομίλου της Super League 2 ΑΕΛ, με το απόλυτο νικών (4 στις 4) μέχρι χθες μπήκε στο πρώτο 20λεπτο αποφασισμένη να επιβεβαιώσει τη δυναμική της απέναντι σε έναν αντίπαλο, με τον οποίο έχει μεγάλη προϊστορία.
Στο 3' ο Ηλιάδης με κοντινή κεφαλιά και στο 18' ο Παπαγεωργίου με προβολή απ' το ύψος του πέναλτι έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στους «βυσσινί», όμως η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν τα... παράτησε.
Στο 40' ο Δούμτσης με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-2, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο ματς, για να ακολουθήσει η απόλυτη ανατροπή. Στο 60' ο Σαποβάλοφ με «κεραυνό» μέσα απ' την περιοχή έφερε το ντέρμπι στα ίσα, ενώ στο 70' ο Βερνάρδος με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Η ΑΕΛ αντέδρασε με τη σειρά της και στο 84' ισοφάρισε στο τελικό 3-3, με άπιαστο σουτ του Γιάννη Πασά, ο οποίος σημείωσε το 6ο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα κι έδωσε στην ομάδα του την ευκαιρία να διατηρήσει το αήττητο της κι απόσταση 3 βαθμών απ' τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός 2-1
ΠΑΟΚ Β’ – Διαγόρας Ρόδου 1-2
ΠΟΤ Ηρακλής – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0
Μακεδονικός – Καβάλα 4-2
Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 3-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΛ 13
2. Μακεδονικός 10
-. ΠΑΣ Γιάννινα 10
4. ΠΑΟΚ Β΄ 8
5. Καμπανιακός 6
6. ΠΟΤ Ηρακλής 5
-. Διαγόρας Ρόδου 5
8. Νίκη Βόλου 4
9. Καβάλα 3
10. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 2