Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 15:19

Κατσικαρώνης στην “Ε”: «Η τοπική κοινωνία του Καλού Νερού γύρισε την πλάτη»

Γράφτηκε από τον
Κατσικαρώνης στην “Ε”: «Η τοπική κοινωνία του Καλού Νερού γύρισε την πλάτη»

Τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟ Καλού Νερού αποχώρησε από τις επίσημες υποχρεώσεις της ΕΠΣ Μεσσηνίας έκανε γνωστούς ο Γιώργος Κατσικαρώνης.

Όπως αποκάλυψε το notosport.gr τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, ο ΠΑΟ Καλού Νερού επρόκειτο να αναστείλει την λειτουργία του και να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Β' τοπικής, όπερ και εγένετο.

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Κατσικαρώνης, με γραπτή του δήλωση εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν τον Τριφυλιακό σύλλογο σε αυτή την απόφαση, επιρρίπτοντας ευθύνες στην τοπική κοινωνία, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει γύρισε την “πλάτη” σε όλο το εγχείρημα που ξεκίνησε από το καλοκαίρι.

«Το καλοκαίρι δύο άνθρωποι με άδολη αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για το σωματείο ΠΑΟ Καλού Νερού (Κατσικαρώνης Γιώργος και Ελένη Γκόγκα) αναλάβαμε να ενεργοποιηθεί και πάλι η ομάδα, με την ελπίδα ότι η προσπάθεια αυτή θα βρει ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία.

Το Καλό Νερό διαθέτει τουλάχιστον 15 επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης, καθώς και άλλων κλάδων και ΣΧΕΔΟΝ καμία δεν εκδήλωσε το παραμικρό ενδιαφέρον, έστω και για την μικρότερη χορηγική βοήθεια. Το ξεπερνάμε και αυτό και φτάνουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Δύο εντός έδρας παιχνίδια, 5 εισιτήρια... Αυτό υποδεικνύει ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ για την ομάδα και σε όλο αυτό δεν θέλω να είμαι μέρος!

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους αγκάλιασαν αυτό το εγχείρημα, τους παίκτες που μας εμπιστεύτηκαν, τους ελάχιστους επιχειρηματίες που συνέβαλαν την βοήθεια τους και πάνω από όλα τον κόουτς Ρουμελιώτη Αριστογείτων, που ακολούθησε το όραμά μας και αφιέρωσε ώρες ατελείωτες στην ομάδα.

Τέλος να πω πάλι ένα ευχαριστώ στο προσωπικό της ΕΠΣ Μεσσηνίας για την ευγένεια και για την βοήθεια του. Καλή συνέχεια σε όλα τα σωματεία και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Με εκτίμηση,

Κατσικαρώνης Γιώργος.»