Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 14:33

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Παρελθόν μετά από 2,5 χρόνια ο Διονυσόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Παρελθόν μετά από 2,5 χρόνια ο Διονυσόπουλος

Μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Λυμπέρης Διονυσόπουλος γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον Τέλλο Άγρα μετά από 2,5 χρόνια, ευχαριστώντας την ομάδα των Γαργαλιάνων για την άψογη συνεργασία.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο έμπειρος επιθετικός έκανε ξεχωριστή στον πρόεδρο, Βασίλη Καραχούντρη, τονίζοντας ό,τι είναι κύριος με “Κ” κεφαλαίο, αλλά και στον τεχνικό των “ερυθρόλευκων”, Δημήτρη Λίτσα, τον οποίο χαρακτήρισε ως “ποδοσφαιρικό πατέρα”. Η συνέχεια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής θα τον βρει, κατά πάσα πιθανότητα, στην γειτονική Ηλεία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Διονυσόπουλος:

«Ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα η αποχώρηση μου από την ιστορική ομάδα του Τέλλου Άγρα Γαργαλιάνων. Μετά από 2,5 χρόνια αγάπης που εισέπραξα από όλους, θέλω να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Επίσης, τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Βασίλη Καραχούντρη, κύριο με “Κ” κεφαλαίο. Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν στην εποχή μας. Τον αφήνω τελευταίο και αυτός είναι ο προπονητής μου που τον έλεγα δάσκαλο. Είναι ο κ. Δημήτρης Λίτσας, ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Τον ευχαριστώ για όλα. Η αγάπη μου προς το πρόσωπο του τώρα είναι ακόμα περισσότερο. Κύριος ήρθα κύριος έφυγα!»