Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 16:46

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 - Κ19: Εντός έδρας ήττα της Καλαμάτας από την Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 - Κ19: Εντός έδρας ήττα της Καλαμάτας από την Παναχαϊκή

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε η Κ19 της Καλαμάτας τους αγώνες της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, καθώς έχασε με 1-0 από την Παναχαϊκή.


Η Καλαματιανή ομάδα δεν έκανε καλή εμφάνιση και το γρήγορο γκολ που δέχτηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Δαραμούσκας έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Ελευθεριάδη που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει με αυτογκόλ το 0-1.

Στο 6’ διαγώνιο σουτ του Φλωράτου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ, μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 42 σέντρα του Γασπαρινάκου, στο πίσω δοκάρι κεφαλιά του Καστόρα που δεν την έπιασε όπως θα ήθελε και η μπάλα πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Από εκεί και πέρα καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση στην αντίπαλη εστία και το παιχνίδι έληξε με 1-0 υπέρ της Παναχαϊκής.


Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς διαιτητές τους Κότση, Κουρεντζή.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Π.-Θ. Βαρελάς, Τσαούσης (23’ Σπ. Βαρελάς), Δουφεξής, Κ. Παπαδόπουλος, Ελευθεριάδης, Τζαναδάμης (87’ Σουλελές), Ντελής (65’ Λιάπας), Καστόρας, Γκίζας, Χότζα, Γασπαρινάτος.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Φ. Παπαδόπουλος, Βεντούρης, Χρ. Σταματάκης, Ξηνταρόπουλος, Βατής, Διαμαντόπουλος, Αναστασόπουλος (63’ Μπισμπίκης), Σπ. Σταματάκης, Φλωράτος (29’ λ.τρ. Κανελλόπουλος), Τσερικλός (76’ Βαγενάς).


* Στα άλλα ματς του Β’ ομίλου, είχαμε στα δύο νίκες για τους γηπεδούχους, ενώ το τρίτο έληξε ισόπαλο. Συγκεκριμένα η Κηφισιά κέρδισε με 2-0 τον Παναργειακό και ο Πανιώνιος με 3-0 την Ηλιούπολη, ενώ ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση Αιγάλεω – Χανιά.