Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 20:48

ΑΤΤΙΚΑ ΚΑΠ: Νίκες για τις Κ14 και Κ16 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΑΤΤΙΚΑ ΚΑΠ: Νίκες για τις Κ14 και Κ16 της Καλαμάτας

Με μια ημέρα διαφορά οι ομάδες Κ16 και Κ14 της Καλαμάτας πέτυχαν ισάριθμες νίκες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Thunders αντίστοιχα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αττικα Καπ.


Η Κ16 απέναντι σε μια καλή ομάδα έδειξε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση. Ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Δέδες, είδε τους παίκτες να ακολουθούν όσα τους μαθαίνει στις προπονήσεις, βελτιώνοντας παιχνίδι με παιχνίδι, το αγωνιστικό τους πρόσωπο.
Στο παιχνίδι της Κ14 το επίσημο αγωνιστικό μέρος ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο, καθώς στο β’ 35λεπτο, οι υπεύθυνοι της φιλοξενούμενης ομάδας ζήτησαν από τους διαιτητές να αποχωρήσουν, θεωρώντας ότι με τις υποδείξεις τους η ομάδα τους βρέθηκε να χάνει με 2-1. Ετσι στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι είχε φιλικό χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από ένα γκολ και τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-2.

Κ16

Καλαμάτα - Αστέρας Τρίπολης 4-1

Συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα η Κ16 της Καλαμάτας κέρδισε με 4-1 τον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αττικα Καπ.


Στο 10’ ο Παναγόπουλος με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” τη εστίας του Χρ. Κανελλόπουλου και έβαλε μπροστά τη φιλοξενούμενη ομάδα.
Στη συνέχεια, η Κ19 της Καλαμάτας, αντέδρασε και στο 26’ είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όμως η κεφαλιά του Χίλντα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λυμπερόπουλος με κοντινό πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 44’ το σουτ του Καράμπελα από το ημικύκλιο σχεδόν της μεγάλης περιοχής απέκρουσε με σωτήρια επέμβαση ο Φυτόπουλος, καθώς εκτινάχθηκε στο αριστερή του γωνία. Ενα λεπτό μετά ο Λυμπερόπουλος έφτασε στην περιοχή δεν βρήκε χώρο για το σουτ και άφησε την μπάλα στον Καράμπελα, ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε αυτή τη φορά τον Φυτόπουλο και ισοφάρισε σε 1-1. Στο β’ ημίχρονο με δύο γκολ του Λυμπερόπουλου και ένα του Π. Κουτοσπέτρου, η Καλαμάτα έφτασε στη νίκη με 4-1.


Η ομάδα έχει έδρα την Αθήνα και ανήκει στο δίκτυο των ομάδων που έχει σε κατά τόπους περιοχές της Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης, όπως συμβαίνει και με τις 4 μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπάτζιος με βοηθούς διαιτητές τους Τσιμπουρίκο, Ηλιόπουλο.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Χρ. Κανελλόπουλος, Ανδριανόπουλος, Σαΐτης, Χίλντα, Χότζα, Κάτσος, Γκίζας (38’ λ.τρ. Αγγελακάκης), Καράμπελας, Λυμπερόπουλος, Αλάμαρας, Ρερρές. Επαιξαν και οι Νίκας, Μ. Τσαγκράκης, Μαντάς, Παπαχριστοφίλου, Λαμπρόπουλος, Μέτα, Ηρ. Κανελλόπουλος, Δημητρίου, Γεωργιόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φυτόπουλος, Γεωργίου, Σορώτος, Μουχάι, Γρίβας, Μιχαλεάκος, Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Διονυσίου, Παπαγιάννης, Βλαχοκυριάκος. Επαιξαν και οι Καπερόνης, Γαλιατσάτος, Γαρτζολάκης, Μητσάκος, Ρόκας.

Κ14

Καλαμάτα - Thunders 3-2

Δυναμικά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες και με τη συμπλήρωση του πρώτου 5λεπτου, το σκορ έγινε 1-1 και λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα η Καλαμάτα πήρε προβάδισμα με 2-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

   
Το σκορ άνοιξε ο Δημητρίου στο 4ό λεπτό και στο επόμενο ο Γιαννικάκης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 28’ ο Παπαχριστοφίλου έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Καλαμάτα, καθώς πέτυχε το 2-1, που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Στο β’ μέρος και πάλι ο Γιαννικάκης στο 53’ έφερε το ματς στα ίσια σημειώνοντας το 2-2. Στο 55’ ο Δημητρίου με σουτ έκανε το 3-2. Στο 62’ ο ίδιος είχε την ευκαιρία να βάλει και άλλο γκολ όταν ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, βρήκε χώρο και σούταρε με την μπάλα να κτυπά στη ρίζα σχεδόν της κάθετης δοκού και να απομακρύνεται.


Το πρώτο ημίχρονο διαιτήτευσε ο Τράντας με βοηθούς διαιτητές τους Τσιμπουρίκο, Κ. Αθανασά.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Χρ. Κανελλόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπαχριστοφίλου, Ηρ. Κανελλόπουλος, Γιαννόπουλος, Σταθάς, Μητσέας, Δημητρίου, Λουλάι, Παπαγεωργόπουλος. Επαιξαν και οι Τριαντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Στ.-Π. Καντέλης, Δρούγας Νίκας, Μαντάς, Γεωργιόπουλος, Μέτα, Σαΐτης, Ντελής, Β. Καντέλης.
THUNDERS: Ζαρογκίκας, Κόρμπος, Γκούμας, Κόκκινος, Λιάτσας, Γιαννικάκης, Ξυνογαλάς, Λιαπόπουλος, Ζαΐμι, Μπέτσης, Καρυμπάκας. Επαιξαν και οι Βουκάυ βου, Τσιότσιος, Βέσελι, Μπαρκουλάς, Αλεξόπουλος Μιχολίτσης, Ιορντάνοφ.