Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 01:00

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ξεκίνησε και επίσημα η εποχή Μαγκαφίνη (βίντεο, φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ξεκίνησε και επίσημα η εποχή Μαγκαφίνη (βίντεο, φώτο)

Στην εποχή του Δημήτρη Μαγκαφίνη μπήκαν και επίσημα την Τετάρτη (23/10) στον Μιλτιάδη, αφού ο πολύπειρος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.

Τον 56χρονο προπονητή, που εσχάτως αποχώρησε από τον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας και πέρυσι εργάστηκε στη Νέα Αρτάκη, παρουσίασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Μιχαλόπουλος, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του.

Από την πλευρά της διοίκησης, το “παρών” έδωσαν οι Παναγιώτης Γαλάνης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Μανώλης Κατρής και Γιάννης Γεωργόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν και κάποιοι φίλοι της ομάδας.

Ακολούθως ο κ. Μαγκαφίνης είχε μια δεκάλεπτη ομιλία προς τους παίκτες, εξηγώντας τις βασικές αρχές του και στην συνέχεια ξεκίνησε η δουλειά στο γήπεδο για το εντός έδρας παιχνίδι  με την ΑΕΡ Αφάντου το προσεχές Σάββατο (26/10, 11:30).

Ο έμπειρος τεχνικός στο πρόγραμμα που κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, πλην των Ρίτσαρντ Οπόκου - Πάρη Τσιγαρίδη, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ απών ήταν ο Γιώργος Καπετανάκης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο.

Ο νέος προπονητής του Μιλτιάδη παρακολούθησε την απόδοση των παικτών και κατέγραψε τις πρώτες του εντυπώσεις από τον καθένα ξεχωριστά. Την Πέμπτη η προπόνηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βλαχόπουλου.

Λίγο αφότου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Μιλτιάδη, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης μίλησε στην κάμερα του notosport.gr, το μοναδικό Μέσο που βρέθηκε στους Γαργαλιάνους.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού: