Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 16:21

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ο Καλλιντέρης στο 2ο uefa national goalkeeper

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ο Καλλιντέρης στο 2ο uefa national goalkeeper

Την πρώτη φάση του 2ου uefa national goalkeeper που ολοκληρώνεται αύριο, παρακολουθεί ο Καλαματιανός προπονητής Πάρις Καλλιντέρης.


Τα τελευταία χρόνια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ασχολείται με την εκγύμναση τερματοφυλάκων και αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά. Ετσι αυτές τις ημέρες συμμετέχει στη σχολή που γίνεται στην Αθήνα ώστε να μπορέσει να πάρει το δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΠΟ, η σχολή θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, η πρώτη όπως προαναφέραμε ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα και θα ακολουθήσει η δεύτερη σε ημερομηνία που θα ορίσει η ομοσπονδία.
Το 2ο uefa national goalkeeper διοργανώνει η ΕΠΟ στην Αθήνα υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αθηνών και του συνδέσμου προπονητών Αθήνας.
Τεχνικός Διευθυντής Εκπαίδευσης είναι ο Κώστας Τσάνας και εκπαιδευτές οι Μιχάλης Μητροτάσιος, Αγγελος Κυρανούδης και Γιάννης Βονόρτας,
Το πρακτικό μέρος πραγματοποιείται στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟ ΡΟΥΦ και το θεωρητικό κομμάτι γίνεται στην αίθουσα "Καμίνι" στον Δήμο Γαλατσίου.
Να σημειωθεί ότι ο Πάρης Καλλιντέρης είναι ο πρώτος Καλαματιανός προπονητής που συμμετέχει σε σχολή για την απόκτηση διπλώματος goalkeeper της uefa.