Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 17:57

ΠΑΜΙΣΟΣ: Επιστρέφει ο Μωράκης με τον Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Επιστρέφει ο Μωράκης με τον Μεσσηνιακό

Μια από τις πιο εύκολες νίκες του στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής πέτυχε το Σάββατο ο Πάμισος ο οποίος συνέτριψε με 6-0 τον ουραγό Ακρίτας Κορώνης στη Μεσσήνη. Το συγκρότημα του Σπύρου Τσίκινη πέτυχε την 13η νίκη σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και φυσικά βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Ωστόσο η απόσταση του από την δεύτερη Κυπαρισσία παραμένει σταθερά στους 4 βαθμούς, γεγονός που δεν επιτρέπει στους «πράσινους» να εφησυχάσουν.
Οι παίκτες του Παμίσου είχαν ρεπό την Κυριακή και σήμερα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Μεσσηνιακό. Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι, αφού οι Καλαματιανοί είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα και είχαν πέντε σερί νίκες πριν χάσουν στις καθυστερήσεις προχθές στην Κυπαρισσία.
Ο Πάμισος από την πλευρά του θα προετοιμαστεί με την ανάλογη σοβαρότητα για το ματς με στόχο να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό του, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με την Κυπαρισσία που θα γίνει στη Μεσσήνη.
Το ευχάριστο είναι πως στον Πάμισο δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού επιστρέφει και ο Γιάννης Μωράκης και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για το ματς του Σαββάτου.