Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 00:15

ΑΟ ΛΑΙΪΚΩΝ: Θωράκισε την άμυνα με Παπαγεωργίου

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΛΑΙΪΚΩΝ: Θωράκισε την άμυνα με Παπαγεωργίου

Με τον καλύτερο τρόπο “θωράκισε” την αμυντική του γραμμή ο ΑΟ Λαιΐκων, που επισημοποίησε την συμφωνία του με τον πολύπειρο στόπερ, Νίκο Παπαγεωργίου. Πήρε και Καούνη.

Ο έμπειρος αμυντικός είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει την ομάδα των Λαιΐκων να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς η διοίκηση του συλλόγου.

Όσον αφορά την ποδοσφαιρική αξία είναι αδιαμφισβήτητη και τα λόγια περιττά, έχοντας φάει με το... κουτάλι τα μεσσηνιακά και όχι μόνο γήπεδα.

Παράλληλα, οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 17χρονου μεσοεπιθετικού, Χρήστου Καούνη, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον Πατίστα.

Η ανακοίνωση για τον Παπαγεωργίου:

«Σημαντική προσθήκη για τον Α.Ο. Λαιΐκων την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Ο πολύπειρος αμυντικός, Νίκος Παπαγεωργίου, θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Α.Ο. Λαιΐκων. Ο Νίκος αγωνίζεται αρκετά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα και με μεγάλη εμπειρία. Νίκο, σε καλωσορίζουμε στον Α.Ο. Λαιΐκων και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Η ανακοίνωση για τον Καούνη:

«Μία ακόμα μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Στον Α.Ο. Λαιΐκων θα αγωνίζεται για την φετινή χρονιά ο Χρήστος Καούνης. Ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής προστίθεται στο ρόστερ μας. Χρήστο, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»