Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 13:24

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παραμένει σε τροχιά τίτλου μετά τη νίκη επί του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Μία από τις πιο δύσκολες αλλά και σημαντικές νίκες της σεζόν πήρε προχθές η Κυπαρισσία επί του Μεσσηνιακού με 1-0 και σκόρερ τον Μιτρόφ στο 90' Αυτή ήταν η εντέκατη νίκη σε δεκατρία παιχνίδια για τον ΑΟΚ που συνεχίζει το κυνήγι του Παμίσου και αισιοδοξεί για κατάκτηση του τίτλου, αφού οι τέσσερις βαθμοί διαφορά δεν είναι μεγάλη, με δεδομένο πως οι "κυανόλευκοι" έχουν βγάλει σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα.


Ο προπονητής του ΑΟΚ Αλέξης Μαντζούνης αναφερόμενος στο ματς με τον Μεσσηνιακό επισημαίνει: "Ηταν η σημαντικότερη νίκη μας μέχρι τώρα, γιατί παίζαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος που είχε πέντε σερί νίκες και παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο.
Ετσι όπως ήρθε η νίκη μας ήταν μεγάλη, γιατί προερχόμασταν και από την αποτυχία στο κύπελλο από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας".
Ο 48χρονος τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του για το νέο εντός έδρας παιχνίδι με το Δώριο, που είναι τοπικό ντέρμπι και χρειάζεται προσοχή, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Πάμισο στη Μεσσήνη.
Σε ερώτηση μας για το αν ο Μεσσηνιακός μπορεί να κόψει βαθμούς από τον Πάμισο ο Μαντζούνης απαντά: "Παίζουν δύο ιστορικές ομάδες με βαριά φανέλα και θα είναι ντέρμπι. Ο Μεσσηνιακός με την ποιότητα και το στυλ παιχνιδιού του εκτιμώ πως μπορεί στην έδρα του να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία".
Για το ματς με το Δώριο δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μαργαρώνης που υπολογίζεται να γυρίσει μετά τις γιορτές, ο Μπακόπουλος που έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και άγνωστο αν θα δώσει το "παρών"
ο στρατευμένος Κυριακούλης.
Ο Ανδρουτσής που δεν είναι 100% έτοιμος, έσφιξε τα δόντια και έπαιξε με τον Μεσσηνιακό και το ίδιο λογικά θα κάνει και την προσεχή Κυριακή.