Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 18:56

Στον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης

Γράφτηκε από τον

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Τερεζόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Ο 46χρονος προπονητής συναντήθηκε το μεσημέρι με τη διοίκηση της ΠΑΕ, κατέληξαν σε συμφωνία και αμέσως μετά υπέγραψε το συμβόλαιό του και πιάνει κατευθείαν δουλειά, με στόχο να βοηθήσει τους "κυανέρυθρους" να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, επισημαίνεται ότι η συμφωνία με τον άλλοτε διεθνή αμυντικό θα είναι η «... απαρχή μιας σειράς ενεργειών της διοίκησης, που στόχο θα έχουν την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος και την βελτίωση του ρόστερ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».
Ο Ουζουνίδης άρχισε την προπονητική καριέρα του από τη γενέτειρά του, Αλεξανδρούπολη, και τους Καππαδόκες, πριν κληθεί το 2006 να αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κύπρου το 2007. Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Λάρισας, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σε Ηρακλή, Ξάνθη, Πλατανιά και Εργοτέλη.

Πηγή: ΑΠΕ