Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 20:04

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για διάκριση και στο κύπελλο αύριο με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για διάκριση και στο κύπελλο αύριο με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας

Εναν ακόμα κρίκο στην… αλυσίδα των τελευταίων επιτυχιών θέλει να προσθέσει αύριο η Καλαμάτα. Η "Μαύρη Θύελλα" υποδέχεται την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης τη Δόξα Νέας Μανωλάδας σε νοκ - άουτ ματς για το κύπελλο της Γ' εθνικής.


Αυτό είναι μάλιστα το πρώτο εντός έδρας ματς στο θεσμό, καθώς πέρυσι έδωσε και τα 4 ματς μακριά από τη Μεσσηνία, ενώ φέτος απέκλεισε εκτός έδρας Κύμη και Ερμή Κιβερίου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Η Καλαμάτα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με την ψυχολογία στα ύψη ύστερα από τις τέσσερις σερί νίκες (Βάρδα, Αχαϊκή, Παναργειακό, Αστέρα Μαγούλας) στο πρωτάθλημα που την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η άνοδος στη Β' εθνική είναι βέβαια ο βασικός στόχος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για τη διάκριση στο κύπελλο.
Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση νίκης, η Καλαμάτα δεν θα παίξει "τελικό ομίλου", καθώς άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής.
Πρακτικά θα βρεθεί στις 8 καλύτερες ομάδες και από τους 4 ομίλους και θα μάθει τον αντίπαλό της μετά από κλήρωση που θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια.
Το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσει ομάδα του 4ου ομίλου. Εκεί όπου συνεχίζουν ο Εθνικός και ο Ατρόμητος Πειραιά, η Τριγλία Ραφήνας και η Κηφισιά.
Η προετοιμασία για το πρώτο ραντεβού με τη Δόξα -  οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Κυριακή και για το πρωτάθλημα-, ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με προπόνηση στο Στάδιο.
Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μαρτίνος οι τραυματίες Σαλαπάτας, Τριάντος και οι Δημητριάδης, Καλαντζής, Σκάρος, Γκαρμοίρης.
Ο Νίκος Κουρμπανάς αποφάσισε να ξεκουράσει παίκτες που είχαν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους και προσμένει από τους υπόλοιπους να δείξουν την αξία τους.
Την 18άδα αποτελούν οι: Πάππος, Μούζος, Χαρίτος, Πολυχρόνης, Τσάτσος, Χριστοφιλέας, Νιφορόπουλος, Σκαρλάτος, Ρούσσης, Βασιλόπουλος, Κουντάνης, Ζάρκος, Αργυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ηλιόπουλος, Κακκαλής, Λουμπαρδέας, Νικολόπουλος.
Tον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Μάλαμας με βοηθούς τους Γουργιώτη και Γουρνιά, όλοι από την Αν. Αττική.


Τη Δευτέρα η κλήρωση

Η κλήρωση της δεύτερης φάσης του κυπέλλου θα γίνει την προσεχή Δευτέρα και οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14 Γενάρη. Στην επόμενη φάση συμμετέχουν 8 ομάδες (δύο από κάθε όμιλο της Γ' εθνικής) και θα διεξαχθούν 4 νοκ - άουτ αγώνες στην έδρα της ομάδες που κληρώνεται γηπεδούχους. Δεν θα κληρωθούν μεταξύ τους οι ομάδες που προέρχονται από τον ίδιο όμιλο. Αρα η Καλαμάτα εφόσον προκριθεί δεν θα παίξει με το νικητή του αγώνα Παναργειακός - Λουτράκι.


Ανοιχτό το περίπτερο

Από τις 10 το πρωί και μέχρι την έναρξη του αγώνα  θα λειτουργήσει την Τετάρτη το περίπτερο της ομάδας (Ναυαρίνου και Φαρών) ενώ η κινητή μπουτίκ της ομάδας θα ανοίξει από τις 12 το μεσημέρι στον χώρο του σταδίου. Εκτός από τα είδη της μπουτίκ (επίσημες φετινές φανέλες της ομάδας, κασκόλ, μπρελόκ, κούπες, σκουφιά, φούτερ, λάβαρα, σακίδια, αναπτήρες) θα διατίθενται και λαχνοί για την λαχειοφόρο αγορά με έπαθλο ένα σκούτερ, η κλήρωση του οποίου θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με την Δόξα Ν. Μανωλάδας, την Κυριακή.