Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 18:45

Παρών και ο Ψυχογιόπουλος με Αστέρα Μαγούλας

Γράφτηκε από τον

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (4 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) με τον Αστέρα Μαγούλας. Ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος ήταν καλύτερα και έδειξε να ξεπερνά το πρόβλημα στο γόνατο. Ο έμπειρος αμυντικός μάλιστα στην προπόνηση έδειξε μεγάλη διάθεση να παίξει την Κυριακή, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα το τεχνικό τιμ των Τάκη Σακελλαρόπουλου και Νίκου Κακαλέτρη.
Ετσι όλα δείχνουν ότι ο Ψυχογιόπουλος θα είναι παρών στο ματς της Κυριακής και θα ενισχύσει την Μεσσηνιακή ομάδα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας.
Παρόντες θα είναι και οι Τριανταφυλλάκης, Πούτσης, Τσόπελας που εξέτισαν τις ποινές τους ενώ θα λείψουν μόνο οι τιμωρημένοι Σκαρλάτος και Σαραντόπουλος. Ο τελευταίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και πλέον συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.
Από εκεί και πέρα, η αυριανή προπόνηση της Καλαμάτας θα γίνει στις 3.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το Σάββατο το πρωί και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής.
Ν.Τσ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ