Τρίτη, 16 Δεκέμβριος 2014 19:48

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανάμικτα συναισθήματα από την ισοπαλία με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Ούτε κρύο ούτε ζέστη για το Διαβολίτσι όσον αφορά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας που έληξε ισόπαλο με το… αγγλικό 3-3.


Ο ΑΟΔ έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα ακόμη ματς στην έδρα του για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, όμως από την άλλη απέφυγε και την ήττα παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 και 1-3.
Ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Δημάκης αναφερόμενος στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση δήλωσε: "Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Από τη μία υπάρχει απογοήτευση γιατί ανατρέψαμε δύο φορές το εις βάρος μας αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς.
Υπάρχει όμως και ικανοποίηση γιατί δείξαμε χαρακτήρα και δεν χάσαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, αν και βρεθήκαμε δύο φορές με δύο γκολ πίσω στο σκορ.
Δυστυχώς πληρώνουμε τα αρκετά αμυντικά λάθη που κάνουμε και έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς".
Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται την Κυριακή με το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Αρφαρών. Μία ομάδα που έχει 11 βαθμούς και είναι στην 14η θέση, την τελευταία δηλαδή που οδηγεί στη Α1 τοπική.
Ως εκ τούτου το ματς είναι κρίσιμο με τον Δημάκη να τονίζει:
"Ο Αστέρας Αρφαρών είναι πάντα μία υπολογίσιμη ομάδα, κάτι που έδειξε και με την εμφάνιση της στους Γαργαλιάνους.
Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".
Σε αυτό το ματς το Διαβολίτσι θα παραταχθεί κομπλέ, μιας και γυρίζει και ο Θεοδωρόπουλος που εξέτισε την ποινή του.
Από εκεί και πέρα υπάρχει πρόθεση μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο με ορισμένους ποιοτικούς παίκτες σε θέσεις της άμυνας, που έχει διαπιστωθεί το πρόβλημα.
Ετσι ο ΑΟΔ θα εμφανιστεί ενισχυμένος τον προσεχή μήνα, μιας και εκτός από το πρωτάθλημα στοχεύει σε διάκριση και στο κύπελλο.