Τρίτη, 16 Δεκέμβριος 2014 19:53

ΜΕΘΩΝΗ: "Πήραμε ότι αξίζαμε στον α' γύρο", λέει ο Θ. Λακριντής

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμη εντός έδρας νίκη πήρε η Μεθώνη επί του Παπαφλέσσα Αμφειας και παρέμεινε στην κορυφή της Α1 τοπικής μαζί με τον Πανθουριακό.

Ο ΑΟΜ κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα (μιας και είχε κερδίσει τον Πανθουριακό στο ματς της πρώτης αγωνιστικής) και θέλει να διατηρηθεί εκεί μέχρι το φινάλε της σεζόν.
Πάντως η νίκη επί της ουραγού Αμφειας μόνο εύκολη δεν ήταν, κάτι που παραδέχεται και ο Θανάσης Λακριντής: "Ηταν μία δύσκολη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που το πάλεψε πολύ. Εμείς είμαστε φορτωμένοι από τα πολλά παιχνίδια και τους τραυματισμούς που έχουν βγει. Ομως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, γιατί βγάλαμε φάσεις και φτάσαμε στη νίκη.
Ο στόχος που είχαμε βάλει για τον πρώτο γύρο επιτεύχθηκε και πιστεύω πως έχουμε πάρει ότι μας άξιζε. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ από το καλοκαίρι και αυτό μας βγαίνει.
Είναι σημαντικό που βγήκαμε πρωταθλητές χειμώνα, όμως αυτό δεν λέει τίποτα παρά μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους, μιας και πιστεύω πως όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική".
Η Μεθώνη στην αυλαία του δεύτερου γύρου αντιμετωπίζει τον ισόβαθμό της Πανθουριακό το Σάββατο στον Κορδία, σε ένα ντέρμπι κορυφής.
Ο προπονητής των "βυσσινί" λέει γι' αυτό το ματς: "Παίζουμε με μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και βάσει ρόστερ είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Με απουσίες στο
ντέρμπι με Θουρία

Η Μεθώνη αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες, με συνέπεια να έχει… λιγοστέψει το ρόστερ.
Νοκ άουτ εδώ και καιρό είναι οι τραυματίες Σταματελόπουλος και Τζεμάλι, ενώ οι Παυλόγιαννης και Κάππος δεν υπολογίζονται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.