Τρίτη, 16 Δεκέμβριος 2014 21:06

ΠΣΑΤ: Για δεύτερη σερί χρονιά στην καλύτερη ομάδα ΑμεΑ ο Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη διάκριση για τον καλαματιανό αθλητή του Τένις με αμαξίδιο Γιώργο Λαζαρίδη στην προχθεσινή γιορτή του ΠΣΑΤ με τα βραβεία στους καλύτερους του 2014.

Ο Λαζαρίδης με τον συναθλητή του Στέφανο Διαμαντή ψηφίστηκαν ως η κορυφαία ομάδα στα ΑμεΑ, παίρνοντας 1513 ψήφους στο διπλό ανδρών τένις με αμαξίδιο. 
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πέρυσι με τον Λαζαρίδη να βρίσκεται
με την Εθνική ομάδα Τένις με αμαξίδιο στους κορυφαίους των ΑμεΑ.
Ο Λαζαρίδης ήταν συγκινημένος γι' αυτή τη διάκριση και μιλώντας στο "Ν" επισήμανε: "Είμαι μεγάλη τιμή και περηφάνια που πολλοί δημοσιογράφοι μας τιμούν με την ψήφο τους. Μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο και μας φτιάχνει τη διάθεση για νέες επιτυχίες, τόσο προσωπικά όσο και σαν Εθνική ομάδα".

Ξεχωριστή νότα η παρουσία
Σαμαρά και του μικρού Τζέι

Την παράσταση στα βραβεία του ΠΣΑΤ έδωσε η παρουσία του μικρού Τζέι από τη Σκωτία που αντάμωσε και πάλι με τον ίνδαλμα του Γιώργο Σαμαρά. Ο διεθνής άσος της Γουέστ Μπρομ βραβεύτηκε με το έπαθλο "Αθλητικής Προσφοράς και ήθους" για τη λαμπρή καριέρα του και για τη σχέση ζωής που δημιούργησε με τον μικρό φίλαθλο Τζέι Μπίτι που πάσχει από σύνδρομο down, στέλνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο.