Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 21:31

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με το βλέμμα σε Μανωλάδα και Μυτιλήνη στην αυριανή εμβόλιμη αγωνιστική

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με το βλέμμα σε Μανωλάδα και Μυτιλήνη στην αυριανή εμβόλιμη αγωνιστική

Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής στον 3ο όμιλο συνεχίζεται αύριο με τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής.

Η Καλαμάτα όμως δεν θα αγωνιστεί αφού θα κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό. Θα έχει έτσι στραμμένο το βλέμμα της στα άλλα παιχνίδια που θα διεξαχθούν και κυρίως στις αναμετρήσεις Δόξα Νέας Μανωλάδας - Παναργειακός και Αιολικός - ΠΑΟ Βάρδας.
Για την τοπική μας ομάδα θα ήταν καλό να μην κερδίσουν ο Παναργειακός και ο Αιολικός, που είναι οι δύο βασικότεροι ανταγωνιστές στη μάχη του τίτλου.
Η ομάδα του Αργους θα έχει σίγουρα δύσκολο έργο απέναντι στη Δόξα, η οποία έδειξε στα δύο κολλητά ματς με τη "Μαύρη Θύελλα" πως είναι μία καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Σε περίπτωση που ο Παναργειακός πάρει το διπλό θα ξεφύγει με πέντε βαθμούς στην κορυφή από την Καλαμάτα, όμως την προσεχή Κυριακή θα κάνει αυτός το ρεπό του.
Αντιθέτως ο Αιολικός έχει κάνει το ρεπό του και έχει πιο εύκολο θεωρητικά ματς στην έδρα του με τη Βάρδα. Αν κερδίσει θα βρεθεί δύο βαθμούς πάνω από την Μεσσηνιακή ομάδα και την Κυριακή θα έρθει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά.
Ο τεχνικός της Καλαμάτας ίσως βρεθεί αύριο στο Κιβέρι για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του τοπικού Ερμή με τον ΠΑΟ Λουτρακίου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο βαθμούς λιγότερους από την Καλαμάτα και αν πάρουν τη νίκη θα την προσπεράσουν, ενώ έχουν κάνει και το ρεπό τους. Συν τοις άλλοις το Λουτράκι θα έρθει στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα σε τρεις αγωνιστικές και θα είναι μία καλή ευκαιρία για τον Κουρμπανά να το "κατασκοπεύσει".
Οσον αφορά τα αγωνιστικά της "Μαύρης Θύελλας" σήμερα προπονήθηκαν  όσοι παίκτες δεν έπαιξαν με την Μανωλάδα, αλλά και οι τραυματίες.
Αύριο η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 το πρωί στο γήπεδο του Ασπροχώματος.
Εν όψει του αγώνα με τον Αιολικό την Κυριακή δεν υπολογίζεται ο Λουμπαρδέας που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, όμως επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο Ρούσσης. Επίσης εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Σαλαπάτα και Χαρίτου (ειδικά του πρώτου) που έχουν χάσει τα τελευταία παιχνίδια.