Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 21:38

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εκτος έδρας αύριο με την ΕΠΣ Κορινθίας

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εκτος έδρας αύριο με την ΕΠΣ Κορινθίας

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των μικτών παίδων και νέων της ΕΠΣ Μεσσηνίας για θετικά αποτελέσματα στις αυριανές (Τετάρτη) εκτός έδρας αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κορινθίας.


Πρόκειται για τα πρώτα παιχνίδια του β' γύρου, όπου οι ομάδες μας είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις μικτές της Κορίνθου, όπου θα διεκδικήσουν θετικά αποτελέσματα.
Θα απουσιάσει από τη μικτή νέων ο Δημήτρης Μπάρκας, ο οποίος είναι τραυματίας.
Στην αποστολή της ομάδας παίδων συμμετέχουν οι Καλογερόπουλος, Σκουράκης, Λυμπερόπουλος, Αδαμόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Μιχαλέας, Κουλουμπός, Μπούνας, Κουτσουρόπουλος, Ζαφείρης, Μπάκας, Βρυώνης, Καραχάλιος, Κανιώρος, Μωραγιάννης, Μπουρίκας, Βαρθαλίτης, Φωτεινάκης.
Στην αποστολή της ομάδας νέων συμμετέχουν οι Εξαρχάκος, Καραγιάννης, Καλύβας, Χαραλαμπόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Βέλμαχος, Σαρδέλης, Δούβας, Ζαγαρέλος, Αθανασόπουλος, Αντεμάϊ, Παπαγεωργίου, Παπαθεοδώρου, Γιαννής, Παπαδόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Δρογγίτης.
Το παιχνίδι των παίδων θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και έχουν οριστεί να το διαιτητεύσουν οι Γιάννης Ρούτσης, Γιάννης Κακρίδης, Παναγιώτης Σπηλιώτης από την ΕΠΣ Κορινθίας. Ο αγώνας των νέων θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα και θα τον διαιτητεύσει ο Κακρίδης με βοηθούς διαιτητές τους άλλους δύο.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί από το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ και θα τη συνοδέψουν ο έφορος των μικτών ομάδων Κώστας Κανελλόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς, ο προπονητής Παναγιώτης Δρούγας, ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς, ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης και ο φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος.