Τετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 19:19

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Διπλό οι νέοι στην Κορινθία, λευκή ισοπαλία οι παίδες

Γράφτηκε από τον

Η μικτή ομάδα των νέων της Μεσσηνίας συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο ενωσιακό πρωτάθλημα καθώς κέρδισε εκτός έδρας και την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Κορινθίας με 2-1 πραγματοποιώντας μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση. Θετική εικόνα είχε και η ομάδα των παίδων της Μεσσηνίας η έφερε λευκή ισοπαλία με την αντίστοιχη ομάδα της Κορινθίας.


Και τα δύο ματς έγιναν υπό βροχή κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθεις των νεαρών παικτών.
Πρώτα έγινε το ματς των παίδων, στο οποίο η Μεσσηνιακή ομάδα είχε την υπεροχή και τις καλύτερες φάσεις για γκολ, όμως έπεσε πάνω σε ένα απολύ καλό τερματοφύλακα και τελικά έμεινε στο 0-0.
Για την ομάδα των παίδων έπαιξαν οι Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης (75' Μωραγιάννης), Κουτσουρόπουλος, Μπούνας, Κουλουμπός, Ζαφείρης, Βαρθαλίτης, Μιχαλέας (50' Καραχάλιος), Φωτεινάκης (70' Βρυώνης), Μπάκας, Κανιώρος.
Ακολούθησε το ματς των νέων, με την Κορινθία θα παίρνει προβάδισμα στο πρώτο μέρος με γκολ του Καντιλιεράκη στο 42'. Η Μεσσηνιακή ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και γύρισε το παιχνίδι. Αρχικά ο Βέλμαχος ισοφάρισε στο 47' και στο 60' ο ΣΑρδέλης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαγεωργίου διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Για την ομάδα των νέων της Μεσσηνίας έπαιξαν οι Εξαρχάκος, Γιαννής, Χαραλαμπόπουλος, Καλύβας (60' Σαρδέλης), Καραγιάννης, Βέλμαχος, Παπαθοεδώρου, Αλεξανδρόπουλος, Παπαγεωργίου, Αντεμάι (46' Θεοδωρόπουλος), Κωνσταντόπουλος (75' Παπαδόπουλος).
Διαιτητές των αγώνων ήταν οι Γιάννης Ρούτσης, Γιάννης Κακρίδης, Παναγιώτης Σπηλιώτης από την ΕΠΣ Κορινθίας.

Νίκες για Αργολίδα

Στα άλλα ματς του 9ου ομίλου, οι ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας υποδέχθηκαν τις ομάδες της ΕΠΣ Λακωνίας και πέτυχαν δύο νίκες. Στους παίδες η Αργολίδα επικράτησε 6-0 και στους νέους 5-3.
Ρεπό είχαν οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αρκαδίας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΩΝ
1. Μεσσηνία 13
2. Αργολίδα 7
3. Λακωνία 6
4. Αρκαδία 4
5. Κορινθία 1
• Ένα ματς λιγότερο έχει η Λακωνία και δύο η Αρκαδία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
(σε πέντε αγώνες)
1. Αργολίδα 15
2. Μεσσηνία    5
3. Λακωνία    4
4. Αρκαδία    2
5. Κορινθία    3
• Ένα ματς λιγότερο έχει η Λακωνία και δύο η Αρκαδία