Δευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014 20:17

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ικανοποίηση για την ισοπαλία στο ντέρμπι - μπράβο Μαντζούνη σε Ντουγέρογλου και παίκτες

Γράφτηκε από τον

Με ικανοποίηση δέχτηκαν στην Κυπαρισσία την ισοπαλία στο Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Πάμισο στη Μεσσήνη. Η Τριφυλιακή ομάδα παρέμεινε μεν στο -4 από την κορυφή, ωστόσο δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να αυξήσουν την διαφορά και έτσι στις τάξεις της υπάρχει αισιοδοξία για την συνέχεια.


Ο προπονητής της Αλέκος Μαντζούνης απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του και ειδικά στον Ντουγέρογλου ο οποίος έπαιξε τραυματίας από το πρώτο ημίχρονο. «Συγχαρητήρια στον Ντουγέρογλου για τον ψυχισμό του. Έπαιξε 65' με ένα χέρι και μας κράτησε ζωντανούς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προχθεσινή προσπάθεια αλλά ότι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα».

«Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» σχολίασε την εικόνα του ντέρμπι κρίνοντας τελικά δίκαιο το αποτέλεσμα: «Το πρώτο 20λεπτο ήταν το χειρότερο μας στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα. Ο Πάμισος ήταν πράγματι πολύ πιεστικός. Στην συνέχεια ανεβήκαμε κάπως, όμως όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο. Στην επανάληψη πήραμε μέτρα στο γήπεδο, τακτικά είμαστε καλοί και βγάλαμε και ευκαιρίες για να πάρουμε το ματς. Ως γενική αποτίμηση θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα το οποίος μας ικανοποιεί αφού ήρθε απέναντι στον πρωτοπόρο, μια πολύ ποιοτική ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα».

«Στην ίδια αφετηρία».

Όσον αφορά την συνέχεια, ο κ. Μαντζούνης τόνισε: «Πίστευα ότι το πρωτάθλημα δεν θα κρινόταν στο ντέρμπι, όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα. Μετά την ισοπαλία και με δεδομένο ότι έχουμε το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα μας, πιστεύω ότι ξεκινάμε το β' γύρο σχεδόν από την ίδια αφετηρία».
Η Κυπαρισσία διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα και έδειξε σε ένα ακόμη ματς ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Ωστόσο είναι γεγονός ότι διαθέτει μικρό ρόστερ και πιθανότατα χρειάζεται κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο.

Για νοοτροπία και μεταγραφές

Για την νοοτροπία και τις μεταγραφές, ο Μαντζούνης τόνισε: «Πράγματι είναι μικρό το ρόστερ μας, αλλά αυτό δεν μας δίνει άλλοθι. Είναι κάτι που έχω περάσει στους παίκτες που έχουν καταλάβει ότι απαγορεύεται να παραδινόμαστε. Και με 11 παίκτες θα πάμε για πρωτάθλημα, αυτή είναι η νοοτροπία μας. Το αν θα γίνουν μεταγραφές είναι θέμα διοίκησης και εγώ δεν μπορώ να πω κάτι».