Κυριακή, 23 Δεκέμβριος 2012 19:38

Η Εράνη 2-2 στα Φιλιατρά με Αχαϊκή

Γράφτηκε από τον
Η Εράνη 2-2 στα Φιλιατρά με Αχαϊκή

Πιο δύσκολη γίνεται πλέον η προσπάθεια της Εράνης για παραμονή στην κατηγορία μετά το  2-2 με την Αχαϊκή στα Φιλιατρά.
Η μεσσηνιακή ομάδα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε και τις δύο να αντιδράσει. Μάλιστα μετά την ισοφάριση (1-1)από τον Σταθόπουλο, ο τελευταίος είχε μια καλή ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του και να αλλάξει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξε στο 51' ο Καζαντζής όταν επιχείρησε σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Αμεση ήταν η απάντηση της Εράνης, όταν στο 52' ο Σταθόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από τη περιοχή πέτυχε το 1-1. Στο 62΄ ο Μιχαλόπουλος σχεδόν με παρόμοιο τρόπο, όπως στο πρώτο γκολ, έκανε τη σέντρα στο απέναντι "Γ" (με λόμπα) και έκανε με αυτό τον τρόπο το 1-2. Στο 76΄ ο Κόλλιας έκανε το πλασέ απέκρουσε ο Διαμαντόπουλος, αλλά μέσα από τη γραμμή του τέρματος και έγινε έτσι το τελικό 2-2.
ΕΡΑΝΗ: Π. Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος (46' Σταθόπουλος), Διαμαντόπουλος, Ανδρώνης, Ζώης, Σπυρόπουλος (83' Αλεβίζος), Κ. Καραχάλιος, Γκίνο (60' Λυμπερόπουλος), Κόλλιας, Χρ. Αλεξανδρόπουλος, Παναγόπουλος.
ΑΧΑΪΚΗ: Διαμαντόπουλος, Γερασιμόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τραχάνης, Χρυσανθόπουλος, Νιφόρας, Καζαντζής (79' Ντάζος), Μπουρζανιώτης, Σαμίκος, Μαντάς (76' Αποσκίτης), Σπανός (85' Μπεκίρης).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ