Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 13:47

Παραιτήθηκε από την ΕΠΟ ο Γ. Σαρρής

Γράφτηκε από τον

Την παραίτησή του από την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπέβαλε ο Γιώργος Σαρρής, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της ομοσπονδίας (ο οποίος εξελέγη στη θέση αυτή το 2012) εμμένει στην απόφασή του, παρά τις αντιδράσεις μελών του Δ.Σ. Τη θέση του καταλαμβάνει ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος θα πρέπει να οδηγήσει το προσεχές διάστημα την ΕΠΟ σε αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου (και μόνο).

Με δηλώσεις που έκανε λίγη ώρα αργότερα στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM", ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ απέδωσε την παραίτησή του στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την άρση της φορολογικής ενημερότητας της ομοσπονδίας. Τόνισε ότι διώκεται ο ίδιος προσωπικά από την Πολιτεία, ενώ υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί από τη Δικαιοσύνη για «στημένους» αγώνες, που σύμφωνα με δημοσιεύματα περιλαμβάνουν και τον ίδιο.

Ο Γιώργος Σαρρής αποκάλυψε παράλληλα ότι επήλθε συμφωνία με τον Κλαούντιο Ρανιέρι για τη λύση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ, με τον απερχόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό να λαμβάνει ως αποζημίωση 500.000 ευρώ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ