Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 08:31

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Αποφασισμένη για ενίσχυση η διοίκηση

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Αποφασισμένη για ενίσχυση η διοίκηση

Σε διακοπές βρίσκονται από χθες το μεσημέρι οι παίκτες της Καλαμάτας, καθώς μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης στο Δημοτικό Στάδιο ο Νίκος Κουρμπανάς χορήγησε τετραήμερο ρεπό. Η πλειοψηφία των παικτών αναχώρησε για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ανανεώνοντας το ραντεβού στο γήπεδο για την Κυριακή.


Η διοίκηση κινούμενη στο πνεύμα των ημερών προσέφερε μάλιστα στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα παραδοσιακά γλυκά των ημερών, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.
Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θα αρχίσει και πάλι στις 11 Ιανουαρίου με τη "Μαύρη Θύελλα" να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Μανδραϊκό στην τελευταία έξοδο για τον πρώτο γύρο.
Στη συνέχεια θα παίξει ενώπιον του κοινού της τόσο με το Λουτράκι, όσο και με τον Παναρκαδικό.
Σε αυτές τις αναμετρήσεις η Καλαμάτα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη, μιας και η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου.
Ηδη σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών.
Το βέβαιο είναι ότι δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις και ότι όποιος παίκτης αποχωρήσει, θα αντικατασταθεί. Ο Νίκος Κουρμπανάς επιθυμεί οι προσθήκες του χειμώνα να κάνουν τη διαφορά, ώστε η Καλαμάτα να κατακτήσει τον τίτλο. Η διαφορά των 4 βαθμών από την κορυφή καλύπτεται και η καλή "Μαύρη Θύελλα" δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οσον αφορά τις θέσεις που θα ενισχυθεί, το πιθανότερο είναι να κατηφορίσει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ένας έμπειρος αμυντικός και ένας παίκτης για τα άκρα της μεσαίας γραμμής.
Ο  Γιώργος Ράλλης τονίζει πάντως ότι δύσκολα θα υπάρξουν ανακοινώσεις αυτή την εβδομάδα.
Ο πρόεδρος της Καλαμάτας εμφανίζεται αισιόδοξος για τη φετινή προσπάθεια, δεν κρύβει όμως ότι περίμενε περισσότερους βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές.

Η έδρα την "πληγώνει"


Για το -4 από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής ευθύνεται βέβαια το γεγονός ότι η Καλαμάτα δεν έχει εκμεταλλευτεί μέχρι τώρα την έδρα της, έχοντας μόλις 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα σε έξι ματς. Αντίθετα εκτός Μεσσηνίας αποδίδει καλύτερα  μετρώντας 4 διπλά και μια ισοπαλία σε πέντε αγώνες.
Η Καλαμάτα μοιράζεται την 3η θέση με το Λουτράκι, τη Δόξα Μανωλάδας και τον Πανελευσινιακό, έχοντας 2 βαθμούς λιγότερους από τον δεύτερο Αιολικό και τέσσερις από τον Παναργειακό που φιγουράρει στην πρώτη θέση. Με άλλα λόγια έξι ομάδες είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.