Πέμπτη, 25 Δεκέμβριος 2014 08:36

Με επιτυχία η γιορτή των διαιτητών της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του πραγματοποίησε το Δευτέρα το βράδυ ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.
Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η γιορτή έγινε για να βρεθούν πιο κοντά όλοι οι διαιτητές εν ενεργεία και μη και να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα και τους αγώνες, αλλά και η διοίκηση του συνδέσμου να μοιράσει στα παιδιά των διαιτητών δώρα.


Η χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "Δίφιλος" του παρατηρητή διαιτησίας Βασίλη Γεωργακίλα, όπου έδωασν το παρών ο α' αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο Αντώνης Τουρλομούσης γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ, ο Γρηγόρης Μποντοζάκης πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΜ, τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Χρήστος Κότσαρης, Παναγιώτης Μανωλόπουλος, Ανδρέας Μιχαλακέας, ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Μ. Νίκος Κοσάρης και τα μέλη της διοίκησης του τοπικού συνδέσμου, Βασίλης Σακκάς, Ηλίας Αλεξέας, Σταύρος Λάμιας, Σοφία Αθανασοπούλου, ο εκπαιδευτής διαιτησίας και παρατηρητής Νίκος Χρονόπουλος και οι μη εν ενεργεία διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας Παναγιώτης Μαυροειδάκος και Νίκος Τζάννες.
Η γιορτή ξεκίνησε με τον ντυμένο Αγιο Βασίλη, Βασίλη Σακκά να μοιράζει δώρα στα παιδιά των διαιτητών και στη συνέχεια γεύτηκαν τους μεζέδες και τα γλυκά. Η εκδήλωση "ντύθηκε" μουσικά με χριστουγεννιάτικη τραγούδια, αλλά και τα κάλαντα, ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν ακούγοντας λαϊκά τραγούδια με πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο μετρ του είδους Παναγιώτης Μανωλόπουλος.