Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος 2014 08:42

Πορεία πρωταθλητισμού ο Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον
Πορεία πρωταθλητισμού ο Τέλλος Αγρας

Με την επιβλητική σε σκορ νίκη 8-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ασπρόχωμα, ολοκλήρωσε τα επίσημα παιχνίδια του για το 2014 ο Τέλλος Αγρας. Η ομάδα των Γαργαλιάνων πραγματοποίησε αξιόλογη πορεία από στο δεύτερο μισό του α' γύρου του πρωταθλήματος, όπου σημείωσε σε 9 αγώνες 8 νίκες και μία ισοπαλία εκτός έδρας με τον Εθνικό Μελιγαλά.


Μια πορεία, που έχει φέρει την ομάδα των Γαργαλιάνων στη 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Πάμισο και Κυπαρισσία, που μοιράζονται αντίστοιχα τις δύο πρώτες θέσεις.
Κάνοντας έναν απολογισμό για την παρουσία της ομάδας στον α' γύρο, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Πρεβεζάνος δήλωσε  στο "Notos": «Με την λογική που ξεκίνησε η ομάδα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ομως θεωρώ ότι τους τελευταίους 2 μήνες γίνεται σωστή δουλειά και θέλουμε να συνεχίσει. Πράγματι κάνουμε μία πολύ καλή πορεία. Ομως θεωρώ ότι αν ήμασταν σοβαροί από την αρχή της σεζόν θα μπορούσαμε να μιλάμε και για πρωτάθλημα. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να πλησιάσουμε Πάμισο και Κυπαρισσία, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και παράλληλα να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Ξέχωρα τι θα κάνουμε στο πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει να δουλέψουμε με τα δικά μας παιδιά περισσότερο και για το λόγο αυτό θα ενισχυθούμε με νεαρούς παίκτες κυρίως, αυτή την περίοδο. Στόχος μας είναι να γίνουν δύο με τρεις κινήσεις. Εχουμε παρακολουθήσει κάποια παιδιά και θα προχωρήσουν στην ενίσχυση. Πιθανόν να γίνουν και κάποιες κινήσεις ενίσχυσης με παίκτες από την Α.Ε. Γαργαλιάνων».
Πέρα από τις κινήσεις ενίσχυσης, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα, προσπαθούν να αλλάξουν και κάποια άλλα πράγματα, με στόχο την καλύτερη λειτουργία της ομάδας. Σχετικά με αυτό το θέμα, ο κ. Πρεβεζάνος μας είπε: «Κοιτάμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα τα οποία αφορούν στην ποδοσφαιρική παιδεία και στα αποδυτήρια όπου δεν υπήρχε το καλό κλίμα. Εχουμε τη διάθεση και εμείς και ο προπονητής για να το πετύχουμε».
Πέρα από την πρώτη ομάδα, οι άνθρωποι του Τέλλου Αγρα έχουν ρίξει το βάρος και στα τμήματα υποδομής, εκεί όπου πέρσι ήταν 40 παιδιά και φέτος ο αριθμός έχει φτάσει τα 75. Γίνεται δουλειά με στόχο τα παιδιά να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο και σιγά - σιγά να επανδρώσουν τη μεγάλη ομάδα. Την επίβλεψη των ομάδων της υποδομής έχει ο προπονητής της πρώτης ομάδας Αντώνης Μαυρέας και την τεχνική καθοδήγηση έχουν αναλάβει ο  ο συνεργάτης του Ανδρέας Ζόμπολος και ο ποδοσφαιριστής Μπάμπης Νάκος.