Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 20:50

Υποκινητής των επεισοδίων ο Μελισσανίδης, δηλώνει ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας

Γράφτηκε από τον
Υποκινητής των επεισοδίων ο Μελισσανίδης, δηλώνει ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας

Τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, κατονόμασε ευθέως ως υποκινητή των επεισοδίων, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Αρης Βασιλόπουλος.

Μία ημέρα μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, που διεκόπη μετά από την εισβολή οπαδών, ο κ. Βασιλόπουλος σε δηλώσεις του στην "Εφημερίδα των Συντακτών" είπε: «Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα επεισόδια και τους τραμπουκισμούς είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτός είναι ο άνθρωπος που με στοχοποιεί. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει μεν το γεγονός, δεν μας είπε τι προτίθεται να κάνει για να σταματήσουν όλα αυτά».
Σήμερα ο Δήμαρχος είχε αποφασίσει να δεχθεί οπαδούς στο γραφείο του, όμως διαπίστωσε ότι το κλίμα ήταν και πάλι "εκρηκτικό" και ανέβαλε τη συνάντηση. Λίγο αργότερα, συναντήθηκε ατύπως με τρία άτομα, αλλά στο γραφείο του εισήλθαν και κάποια ακόμα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Βασιλόπουλου, τον απείλησαν ξανά λέγοντας: «Θα φας πιστολιές αν συνεχίσεις να αποτελείς πρόβλημα για το γήπεδο. Δε θα είμαστε εμείς αυτή τη φορά, θα είναι κάποια παιδιά από Ορεστιάδα ή Αλεξανδρούπολη. Αυτή είναι η μια επιλογή. Η άλλη θα είναι να καεί το Άλσος».

Πηγή: ΑΠΕ