Πέμπτη, 25 Δεκέμβριος 2014 19:51

Αντιπροσωπεία παικτών από τις μικτές έψαλλε τα κάλαντα σε Μητροπολίτη Μεσσηνίας και Αλεξανδράκειο Γηροκομείο

Γράφτηκε από τον
Αντιπροσωπεία παικτών από τις μικτές έψαλλε τα κάλαντα σε Μητροπολίτη Μεσσηνίας και Αλεξανδράκειο Γηροκομείο

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν την Τρίτη το πρωί ποδοσφαιριστές των μικτών παίδων και νέων της ΕΠΣΜ. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επισκέφθηκαν στις 11 το πρωί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, όπου του έψαλλαν τα κάλαντα.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης, έδωσε σε όλα τα παιδιά εκτός από ευχές, ένα φάκελο με χρηματικό ποσό και από μια εικόνα της Παναγίας.

 

Αμέσως μετά η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΜ, μετέβη στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο, όπου έψαλλε τα κάλαντα στις γέροντες και τις γερόντισες, ενώ προσέφεραν κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Την αντιπροσωπεία αποτέλεσαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Καλογερόπουλος, Μπάμπης Κουλουμπός, Στάθης Ζαφείρης, Γιάννης Μιχαλέας, Ηλίας Βαρθαλίτης, Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος, Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος, Γιώργος Μπουρίκας, Γιάννης Κουτσουρόπουλος (μικτή παίδων), Λυκούργος Εξαρχάκος, Δημήτρης Καραγιάννης, Παναγιώτης Βέλμαχος, Ορέστης Αντεμάϊ, Λεωνίδας Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Καλύβας, Σιντι Χότζα, Δημήτρης Παπαθεοδώρου (μικτή νέων), τους οποίους συνόδεψαν ο Κώστας Κανελλόπουλος υπεύθυνος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ, ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς, ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς και ο προπονητής των μικτών Παναγιώτης Δρούγα