Σάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014 14:51

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παίρνει δύο έμπειρους παίκτες για τον τίτλο! - o πρόεδρος Γ. Φωτεινός κάνει τον απολογισμό του πρώτου γύρου και μιλά για τις μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παίρνει δύο έμπειρους παίκτες για τον τίτλο! - o πρόεδρος Γ. Φωτεινός κάνει τον απολογισμό του πρώτου γύρου και μιλά για τις μεταγραφές

Η διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα που ήρθε μέσω της ισοπαλίας στη Μεσσήνη με τον Πάμισο έκανε όλους στην Κυπαρισσία να πιστέψουν πως μπορούν φέτος να κατακτήσουν το πρωτάθλημα κερδίζοντας στη… κούρσα τον περσινό πρωταθλητή Πάμισο.

Ο ΑΟΚ μετρά 12 νίκες και 3 εκτός έδρας ισοπαλίες στον πρώτο γύρο, απέχοντας 4 βαθμούς από την κορυφή, όμως έχει σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο που θέλει να το εκμεταλλευτεί. Οι προσδοκίες για πρωτιά φέρνουν και μεταγραφές στην Τριφυλιακή ομάδα, με τη διοίκηση να βρίσκεται ήδη σε επαφές με 2-3 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι Μεσσήνιοι.

Πάει για δύο μέσους εκτός Μεσσηνίας

Πρόθεση των «κυανόλευκων» είναι να αποκτήσουν δύο έμπειρους μέσους που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά, οι οποίοι κατά κύριο λόγο θα αγωνίζονται στις πτέρυγες εκεί που έχει διαπιστωθεί πρόβλημα μέχρι στιγμής. Σε δεύτερο πλάνο τίθεται η απόκτηση εντός κεντρικού αμυντικού, κάτι που αν συμβεί θα απελευθερώσει τους Μιτρόφ και Γ. Παναγόπουλο από τα αμυντικά καθήκοντα. Οι δύο τελευταίοι έχουν δημιουργικές ικανότητες και μπορούν να προσφέρουν από τη μέση και μπροστά, ειδικά ο πρώτος που συν τοις άλλοις έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Για τις μεταγραφές οι άνθρωποι της Κυπαρισσίας θέλουν να τις τελειώσουν το συντομότερο δυνατό, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με την Εράνη στις 11 Ιανουαρίου.

Επέστρεψε ο Αθανασόπουλος,
στον Ηρακλή οι Μανδραπήλιας-Μπέλι

Από εκεί και πέρα επιστρέφει το Γενάρη στην ομάδα ο 16χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασόπουλος που είχε δοθεί το καλοκαίρι στο συντοπίτη Ηρακλή. Κι αυτό για να υπάρχει ένας δεύτερος τερματοφύλακας σε περίπτωση τραυματισμού ή τιμωρίας του Θοδωρή Ντουγέρογλου. Στον αντίποδα στον Ηρακλή Κυπαρισσίας θα παραχωρηθούν οι Κώστας Μανδραπήλιας και Αλέξανδρος Μπέλι, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους από την τεχνική ηγεσία. Ακόμη δεν υπολογίζεται ούτε ο Σπύρος Μαργαρώνης που είναι τραυματίας εδώ και σχεδόν δύο μήνες και δεν δείχνει… διάθεση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Για την πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος μίλησε στο «Νοτος» o πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φωτεινός: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας στον πρώτο γύρο. Δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά και την τεχνική ηγεσία από τη στιγμή που έχουμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από την περσινή χρονιά. Και όλα αυτά με ελλιπές ρόστερ, γιατί αλλιώς άρχισε η χρονιά και στην πορεία έφυγαν 4-5 παιδιά. Συνεχίζουμε δυνατά έχοντας εμπιστοσύνη στην ομάδα και πρόθεση μας είναι να ενισχυθούμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συν τοις άλλοις έχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο και η ομάδα είναι πιο δεμένη και παρουσιάζεται πραγματική ομάδα μέσα στο γήπεδο. Οπότε αισιοδοξούμε για μία ακόμη καλύτερη πορεία».

Δυνατό φιλικό την Τρίτη με Καλαμάτα

Στα αγωνιστικά ο ΑΟΚ επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο μετά το τριήμερο ρεπό που πήραν οι παίκτες, ενώ προπόνηση θα γίνει και αύριο Κυριακή. Παράλληλα την Τρίτη έχει κλειστεί ένα δυνατό φιλικό με την «Μαύρη Θύελλα» στην Καλαμάτα, το οποίο θα βοηθήσει να διατηρηθούν οι παίκτες σε αγωνιστική ετοιμότητα λόγω της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος.