Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 19:48

Θέλουν να συνεχίσουν με Μαυρέα στον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Να κάνουν γρήγορα τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά που θα τους βρει και πάλι στην Α' τοπική θέλουν στον Εθνικό Μελιγαλά και γι' αυτό στις αρχές Μαϊου προγραμματίζεται γενική συνέλευση…
Εκεί θα ενημερωθεί ο κόσμος για τα διοικητικά πεπραγμένα και θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός της φετινής σεζόν.
Το σίγουρο είναι πως η νυν διοίκηση του Ηλία Αλεξανδρόπουλου έχει ακόμη ένα χρόνο θητείας και θα συνεχίσει κανονικά μιας και δεν έχει δηλώσει κανένας την επιθυμία να αποχωρήσει.
Απεναντίας 2-3 νέα πρόσωπα είναι θετικοί στο να μπουν στο συμβούλιο.
Οπως επισημάνθηκε και σε ανακοίνωση της διοίκησης, ο στόχος του Εθνικού Μελιγαλά τη νέα χρονιά είναι να κάνει πρωταθλητισμό στην
Α' τοπική και να προσπαθήσει να ανέβει στη Γ' εθνική.
Μάλιστα επιδίωξη των διοικούντων είναι να παραμείνει στην ομάδα η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών, όμως όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος μετά το κλείσιμο του προπονητή.
Πρόθεση της διοίκησης είναι να μιλήσουν πρώτα με τον Αντώνη Μαυρέα μιας και επιθυμία τους είναι να πορευτούν μαζί με τον έμπειρο τεχνικό. Ομως αυτό πρέπει να γίνει όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α' τοπικής μιας και ο Μαυρέας είναι προπονητής αυτή τη στιγμή στο Δώριο. Επίσης ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Αλέκου Δέδε, που ενδεχομένως όμως να παραμείνει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου εκεί που θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερο βάρος τη νέα χρονιά.
Τέλος, να αναφέρουμε πως οι νεαροί παίκτες του Εθνικού Σταύρος Ντονάς και Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα βρίσκονται τη νέα σεζόν στην ομάδα.
Κι αυτά διότι φοιτούν στην Γ' λυκείου και θα πάνε για σπουδές.
Οσο για το Γιάννη Μακρή μπορεί να παίξει για μία ακόμη χρονιά στον Εθνικό, όμως ήδη έχουν γίνει ορισμένες προτάσεις για την απόκτηση του και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ