Δευτέρα, 29 Δεκέμβριος 2014 20:46

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ενισχυμένη η διοίκηση από τη συνέλευση - δανεικός θα δοθεί ο Π. Γιακουμής

Γράφτηκε από τον

Ενισχυμένη βγήκε η διοίκηση της Σπερχογείας μετά την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης την Κυριακή. Συγκεκριμένα στο διοικητικό συμβούλιο εισήλθαν τέσσερα νέα πρόσωπα, ενώ και άλλα άτομα προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν εξωδιοικητικά και γράφτηκαν μέλη στο σύλλογο.

 

Στη θέση του προέδρου παραμένει ο Κώστας Χριστόπουλος, ενώ και οι άλλοι σύμβουλοι συνεχίζουν στα ίδια πόστα, εκτός από τον Τάσο Σκοτίδα που είχε αποχωρήσει εδώ και καιρό μιας και βρίσκεται εκτός Μεσσηνίας.
Τα άτομα που μπήκαν στη διοίκηση είναι ο Δημήτρης Γιακουμής (γενικός αρχηγός), ο Παναγιώτης Λαλάκος (γενικός γραμματέας), η Ευγενία Δούση (έφορος υλικού) και ο Φώτης Γιακουμής (αντιπρόεδρος).
Από εκεί και πέρα πρόθεση της διοίκησης συ συνεργασία με τον προπονητή Τάσο Χατζηαγγελή είναι να γίνουν 2-3 μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο σε θέσεις που έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει πρόβλημα. Από την άλλη υπάρχουν και αποχωρήσεις μιας και εκτός από τους Μάκη Σωτηράκο και τον Γιώργο Δωδέκατο θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Γιακουμής, ενώ ενδεχομένως θα αποχωρήσει και ο Διαμαντής Αθανασόπουλος.