Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 19:50

Τρεις παίκτες δοκίμασε η Καλαμάτα στο φιλικό 6-0 με την Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Φιλικό ματς με την Ομόνοια περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για την "Μαύρη Θύελλα". Το ματς έγινε το απόγευμα στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», με την μεγάλη ομάδα του νομού να παίρνει την φιλική νίκη με σκορ 6-0.
Το τεχνικό δίδυμο των Νίκου Κακαλέτρη και Τάκη Σακελλαρόπουλου είδε και τρεις παίκτες που συμμετείχαν δοκιμαστικά με την Καλαμάτα. Ο λόγος για τους Στέλιο Σπανό και Φάνη Κάνιστρα του Εθνικού Μελιγαλά και τον Χρήστο Πολίτη της Σπερχογείας. Οι τρεις παίκτες έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους δύο πρώτους μάλιστα να πετυχαίνουν από ένα γκολ. Αντίθετα, δεν πήγε στο γήπεδο ο Κάλλας, ο οποίος θα δοκιμαστεί σε επόμενο φιλικό.
Το Σαββατοκύριακο θα γίνει προσπάθεια να κλειστεί ένα ακόμη φιλικό, καθώς η ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, αφού θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Εθνικό Αστέρα που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, τα γκολ πέτυχαν οι Σκαρλάτος (18' , 49' σουτ), Γεωργιόπουλος (43 σουτ), Σπανός (54' φάουλ), Κάνιστρας (59 σουτ) και Τριανταφυλλάκης (63' (σουτ).
Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Κολοβούρης, Καντούτσης, Κουρέας, Τσόπελας, Τρίψας, Σκαρλάτος, Μπελεβέντης, Βασίλεφ, Σαραντόπουλο, Γεωργιόπουλος και Ρήγας. Έπαιξαν και οι Κωνσταντακόπουλος, Μπιζίμης, Τριανταφυλλάκης καθώς και οι υπό δοκιμή Σπανός, Κάνιστρας, Πολίτης.
Η Ομόνοια ξεκίνησε το φιλικό με τους Σταθά, Ντανταβασίλη, Ντέρτζια, Ντάσση, Φιλανδριανό, Ασημακόπουλο, Ζέππο, Δ. Σώκαλη, Γεωργίκο, Ντόκο, Βαβαρούτσο. Επαιξαν και οι Μέντζας, Σπυρόπουλος, Γιακουμής, Σκώκος, Στ. Σώκαλης, Ξανθάκης, Καραλής.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ