Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2025 15:49

Πάμισος Μεσσήνης: Εποικοδομητική προπόνηση με υποψηφίους προπονητές UEFA PRO

Γράφτηκε από τον
Πάμισος Μεσσήνης: Εποικοδομητική προπόνηση με υποψηφίους προπονητές UEFA PRO

Στο προπονητικό κέντρο «Γεώργιος Πρασσάς» της ΠΑΕ Καλαμάτα, στα Παλιάμπελα, προπονήθηκε η ομάδα του Πάμισου Μεσσήνης την προηγούμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο μιας μοναδικής ευκαιρίας συνεργασίας με υποψηφίους προπονητές UEFA PRO από το Βέλγιο.

Οι προπονητές, οι οποίοι πραγματοποιούν την πρακτική τους εκπαίδευση στην πόλη της Καλαμάτας, ανέλαβαν τη διαδικασία εκγύμνασης της ομάδας.

Ο προπονητής του Πάμισου, Ηλίας Μουρούσιας, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, αποδέχτηκαν την πρόσκληση των υποψηφίων προπονητών και συμμετείχαν σε μια διήμερη προπονητική διαδικασία, η οποία αποδείχθηκε ιδιαίτερα εποικοδομητική. Η ομάδα κέρδισε νέες εμπειρίες και γνώσεις, που αναμένεται να ενισχύσουν την προπονητική τους ανάπτυξη και τη συνολική εικόνα του Πάμισου.

Η συνεργασία αυτή, πέρα από την άμεση αθλητική αξία, αναδεικνύει και τη σημασία της διαρκούς μάθησης και εξέλιξης για το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες, καθώς και τη σημαντικότητα της επαγγελματικής συνεργασίας με έμπειρους και καταρτισμένους προπονητές από το εξωτερικό.