Σάββατο, 03 Ιανουάριος 2015 07:30

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παίρνει μεσοεπιθετικό

Γράφτηκε από τον

Η μεταγραφική περίοδος ξεκινά και επίσημα σήμερα με την "Μαύρη Θύελλα" να εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ της.

Οι κινήσεις δεν θα είναι πολλές αφού πρόθεση των «μελανόλευκων» είναι να γίνουν απλά διορθωτικές και ουσιαστικές κινήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι μεταγραφές δεν θα είναι περισσότερες από 2-3.
Η πρώτη από αυτές πάντως αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού η Καλαμάτα είναι σε προχωρημένες επαφές με μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή. Το όνομα του δεν διέρρευσε χθες αφού δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία, κάτι που ωστόσο είναι πολύ πιθανό να συμβεί τα επόμενα 24ώρα.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα διαφοροποιηθεί κάπως μόνο αν υπάρξουν τελικά αποχωρήσεις παικτών, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις ενώ για αύριο ίσως προγραμματιστεί και κάποιο φιλικό ματς από τον Νίκο Κουρμπανά.
Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα τραυματισμών ενώ, να θυμίσουμε, πως το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για τις 11 Ιανουαρίου, όταν η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από τον Μανδραϊκό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.