Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 06:57

ΠΑΜΙΣΟΣ: Επαφή με Πάτρικ Ογκουνσότο! - προφορική συμφωνία με Αντώνη Κωνσταντόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Επαφή με Πάτρικ Ογκουνσότο! - προφορική συμφωνία με Αντώνη Κωνσταντόπουλο

Το μεγάλο ¨"μπαμ" στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θέλει να κάνει ο Πάμισος, ενεργοποιώντας τη… βόμβα που ακούει στο όνομα Πάτρικ Ογκουνσότο.


Ο Νιγηριανός επιθετικός που έγινε γνωστός στους Ελληνες φιλάθλους από τη θητεία στον Εργοτέλη, βρίσκεται στο "στόχαστρο" της ομάδας της Μεσσήνης για τη θέση του επιθετικού. Μάλιστα αργά χθες το βράδυ επρόκειτο να υπάρξει στην Αθήνα επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε να συζητηθούν οι όροι της πιθανής συνεργασίας.
Η περίπτωσή του βέβαια παρουσιάζει δυσκολίες με δεδομένο το υψηλό κασέ του παίκτη,  που πάντως πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ' εθνική με τα χρώματα της Ερμιονίδας.
Ο 31χρονος φορ έχει παίξει ακόμα σε Πανηλειακό, Ουάρι Γουλβς,  ΑΠΟΕΛ, Βέστερλο, ΟΦΗ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Αναγέννηση Επανομής, Ολυμπιακό Βόλου και Αχαρναϊκό.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών τόσο εντός, όσο και εκτός Νομού.

Μόνο τα τυπικά

Παίκτης του Παμίσου θα πρέπει να θεωρείται ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος, που έλυσε τη συνεργασία του με τον Κισσαμικό. Ο πρώην αμυντικός της Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Νησιώτες και απομένουν μόνο τα τυπικά.
Πρόκειται για παίκτη με θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες που θα ενισχύσει αισθητά τα μετόπισθεν.
Στον αντίποδα ο Αντώνης Καλογερόπουλος έχει ζητήσει να αποχωρήσει και το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Το ίδιο ισχύει και για τους Νίκο Πατσιώτη και Φάνη Βλαχόπουλο, με τον πρώτο να παραχωρείται μάλλον ως δανεικός.
Στο αγωνιστικό σκέλος, το τριήμερο ρεπό τελείωσε και οι πρωτοπόροι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.  Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Μανιάτης που δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο επίσημο ματς του 2015 κόντρα στο Δώριο.