Δευτέρα, 05 Ιανουάριος 2015 13:53

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πάει για άλλες τρεις μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Χωρίς κάποιο μεταγραφικό νέο κύλησαν οι τελευταίες ημέρες για την Κυπαρισσία που βρίσκεται πάντως στο ψάξιμο για την απόκτηση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Ηδη ο ΑΟΚ έχει αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο από τον ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος μάλιστα έπαιξε και στο φιλικό προ ημερών με τη "Μαύρη Θύελλα" αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Οι "κυανόλευκοι" σκοπεύουν να κάνουν άλλες τρεις τουλάχιστον μεταγραφές με σκοπό να "γεμίσουν" το ρόστερ τους και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα από τον Πάμισο.
Οι "κυανόλευκοι" θέλουν να αποκτήσουν οπωσδήποτε έναν μεσοεπιθετικό παίκτη που να παίζει στις πτέρυγες, έναν ακόμη αμυντικό που να παίζει στα πλάγια, αλλά και έναν τερματοφύλακα. Μάλιστα αν αποκτήσουν γκολκίπερ
για να καλύψει τη θέση μαζί με τον Θοδωρή Ντουγέρογλου, τότε ίσως να μην προχωρήσει η παραχώρηση του 15χρονου Αθανασόπουλου από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας.
Χρονικό περιθώριο για να γίνουν αυτές οι κινήσεις υπάρχει μέχρι τα τέλη του μήνα, όμως καλό θα ήταν να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές το συντομότερο προκειμένου αυτοί οι παίκτες να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στα ματς του Ιανουαρίου.
Στα αγωνιστικά οι παίκτες της Κυπαρισσίας πήραν πενθήμερο ρεπό σε μια προσπάθεια του Αλέξη Μαντζούνη να τους αποφορτίσει σωματικά και ψυχολογικά εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει σήμερα και η εβδομάδα θα κυλήσει σε κανονικούς ρυθμούς. Επόμενο ματς για την Κυπαρισσία είναι την Κυριακή με την Εράνη εντός έδρας και το ευχάριστο είναι πως για την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεν υπάρχει και κανένας τιμωρημένος.