Πέμπτη, 08 Ιανουάριος 2015 20:31

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Με Κόλλια για τον τίτλο - δοκιμάζεται 21χρονος μπακ χαφ από τα Γιάννενα

Γράφτηκε από τον

Η ενίσχυση της Κυπαρισσίας με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική συνεχίστηκε με την απόκτηση του Νίκου Κόλλια…


Ο 24χρονος επιθετικός είναι και τυπικά από χθές το βράδυ παίκτης του ΑΟΚ αφού τα βρήκε η διοίκηση της Κυπαρισσίας με αυτή της Εράνης. Ετσι ο Κόλλιας αφήνει τα "πράσινα" και μέχρι το καλοκαίρι θα φορά τα "κυανόλευκα" της Κυπαρισσίας. Πρόκειται για μία ηχηρή μεταγραφή αφού ο Φιλιατρινός ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α' τοπική, βάζοντας γκολ αλλά μοιράζοντας και ασίστ.
Ο Κόλλιας είναι γέννημα θρέμμα της Εράνης και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με τη Φιλιατρινή ομάδα στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση και μάλιστα το δελτίο του εκδόθηκε, οπότε έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Βέβαια το ντεμπούτο του δεν θα το κάνει την Κυριακή όπου η Κυπαρισσία αντιμετωπίζει την μέχρι πρότινος ομάδα του Εράνη.
Να θυμίσουμε πως η Τριφυλιακή ομάδα είχε κάνει σεφτέ στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Θοδωρή Θεοδωρακόπουλου, το δελτίο του οποίου έχει βγει και υπολογίζεται κανονικά για το ματς με την Εράνη.

Δοκιμάζεται
21χρονος μπακ χαφ

Οι μεταγραφές πάντως δεν σταματούν εδώ για την Κυπαρισσία…
Ηδη από την Δευτέρα συμμετέχει στις προπονήσεις ένας 21χρονος μέσος (παίζει μπακ χαφ) ονόματι Γιάννης Καμποσιώτης, ο οποίος αφήνει καλά στοιχεία και θα δοκιμαστεί μέχρι σήμερα.
Ο Καμποσιώτης ξεκίνησε από την Κ-15 του Παναθηναϊκού, ύστερα πήγε στις μικρές ομάδες του ΠΑΣ Γιάννινα και από το καλοκαίρι παίζει σε ομάδα Α' τοπικής των Ιωαννίνων.
Είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της Κυπαρισσίας, αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό.
Από εκεί και πέρα η διοίκηση του ΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στο Δώριο για την απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Παντελή, προκειμένου να καλύψει τη θέση κάτω από τα γκολπόστ μαζί με τον Ντουγέρογλου και τον νεαρό Αθανασόπουλο.

Πάνοπλη την
Κυριακή με Εράνη

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το ματς της Κυριακής με την Εράνη εντός έδρας, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.
Ενα παιχνίδι που είναι πάντα ντέρμπι απέναντι σε μία ομάδα με… βαρύ όνομα που ακόμη και αν δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, είναι επικίνδυνη. Ο Μαντζούνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες μετά από πολύ καιρό, αφού και ο στρατευμένος Κυριακούλης έχει άδεια και υπολογίζεται.
Ο ΑΟΚ ποντάρει πολλά και στον κόσμο του που αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία στο Κυριακάτικο ματς. Τόσο επειδή είναι ένα Τριφυλιακό ντέρμπι, όσο και γιατί η Κυπαρισσία είναι μέσα στο κόλπο του τίτλου μετά και την ισοπαλία που απέσπασε στη Μεσσήνη από τον Πάμισο.